KUKU
KUKU Nyd Seans hjemmelavede, aromatiske og prisvindende iranske simreretter Hos KUKU kredser Sean Pakbaz om sine hjemmelavede, iranske simreretter. Blide, aromatiske retter med fine navne som Ghormeh Sabzi og Gheymeh, der kræver tid, urter og tonsvis af kærlighed at frembringe, og som alle iranere har et særligt forhold til. Seans mission er ikke at forny…
Læs mereZen Kitchen
Zen Kitchen Fujian-par serverer deres kinesiske livretter Hos Zen Kitchen serverer ægteparret Jianli og Hailing deres livretter fra det store kinesiske køkken. De er begge opvokset i Fujian-provinsen i det sydøstlige Kina, hvor Jianli slog sine barndoms folder i forældrenes restaurant. Han havde derfor en stor portion autentisk kinesisk kogekunst med i bagagen, da studier bragte…
Læs mereBuddha Rolls
Buddha Rolls Pan-asiatiske lækkerier med smage fra Thailand, Malaysia, Japan, Kina og Korea I Buddha Rolls fremtryller familien Shafi forårsruller, der smager af alt det bedste fra Asien. Grundsøjlen er det thailandske køkken med afstikkere til Malaysia, Japan, Kina og Korea. Resultatet er udsøgte ruller, som kalder på flere og suppleres af Buddha Rolls med forskellig…
Læs mereCrêpes a la Cart
Crêpes a la Cart Crêpes a la Cart serverer søde og salte variationer af den franske crepe Franske crepes er Adrian Arcaleanus store gastro-passion: Det er moderne fortolkninger af den klassiske ret hos Crepes a la cart. Dejen er altid lavet fra bunden og fyldet består af friske, lækre ingredienser. I deres street food truck…
Læs mereHoly Krapow
Holy Krapow Thailandske klassikere: Pad Krapow, rød karry og stegte nudler Hos Holy Krapow kan du smage en af Thailands absolut mest populære retter: Pad Krapow. Retten er genial i al sin enkelhed: hakket kød (typisk svinekød) stegt ved høj varme med stødt hvidløg, chili, hellig basilikum, serveret på ris med et spejlæg på toppen.…
Læs mereMaroc Maroc
Maroc Maroc Maroc Maroc laver klassikere fra det udsøgte marokkanske køkken Amani & Zia serverer godheder fra det udsøgte marokkanske køkken. Så hvis du er til Bastilla med kylling serveret med couscous, rødbede og humus og Samosa med lækkert kød- eller grøntsagsfyld, er det hos MarocMaroc, du skal mætte dig. Amani & Zia er også…
Læs mereNomames
Nomames Autentisk mexicansk street food: tacos, bowls og burritos Mario Albero Cruz elsker at lave klassisk, autentisk mexicansk street food, der gør både maven glad og humøret højt! På menuen finder du blandt andet sprøde, hjemmelavede nachos og lækre burritos med fx grillet svinekød, salsa verde, bønnepuré, tomatsalsa, og alt hvad der ellers hører sig…
Læs merePastaLab
PastaLab PastaLab er et lille hjørne af Italien: frisklavet pasta lavet ’a la minute’ Danilo og Paolo er gutterne bag PastaLab. Paolo er oprindeligt fra Milano og Danilo er fra Sardinien – de har begge i over to årtier arbejdet i restaurationsbranchen i både Italien, England og Danmark. Paolo & Danilo startede eventyret med PastaLab…
Læs mereBaobab
Baobab Tag på en gastronomisk rejse til Vestafrika med Baobab-familien Hos Baobab serverer Bocar vestafrikansk mad med lejlighedsvise afstikkere til andre dele af det afrikanske kontinent. Signaturretten er Domodar, en gryderet med jordnøddesmør, som er berømt og elsket i hele Vestafrika, og som hos Baobab kommer med kylling og i en vegetarisk udgave. Menuen byder…
Læs mereIbiza Bowls
Ibiza Bowls Veganske bowls og forrygende svampeburger med kimchi Ibiza Bowls vil inspirere dig til sundere og mere bæredygtige valg. De nørder råvarer, sundhed og god smag helt ned til mindste detalje. Alt er vegansk og overvejende økologisk. Bag Ibiza Bowls står Mikkel Shafi, der har en mission om at bevise, at mad lavet udelukkende…
Læs mere