Her kan du spise et vegetarisk eller vegansk måltid på Reffen

De fleste af Reffens street food-køkkener har vegetariske og veganske retter på menuen. Nedenfor giver vi et overblik over nogle af de grønne muligheder på Reffen.

Vores stadeholdere er også lydhøre overfor at udelade kødet, hvis du beder dem om det – og det er muligt.

V = vegetarisk   Veg = vegansk

Vegansk Vegetarisk

Baobab

Baobab laver vestafrikanske egnsretter. Smag for eksempel deres veganske udgave af signaturretten ”Domodar”, en traditionel gambiansk peanutbutter gryderet med ris, kål, søde kartofler og friske grøntsager.
Læs mere
budda rolls vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Buddha Rolls

Hos Buddha Rolls fremtryller familien Shafi vegetariske forårsruller og bowls med masser af grønt, der smager af alt det bedste fra Asien.
Læs mere
crepes a la cart vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Crêpes a la Cart

Prøv Crêpes a la Cartes pandekage med portobellosvampe, mozzarella, spinat, tomat og grøn pesto. Derudover finder du selvfølgelig et stort udvalg af søde pandekager.
Læs mere
everest vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Everest

Hos Everest står den på nepalesiske klassikere. Prøv deres dampede momo dumplings og nudelsuppe med forskellige grøntsager. Du finder naturligvis også en daal på menuen - den røde linseret serveres med luftige ris, frisk chili og koriander.
Læs mere
holy krapow vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Holy Krapow

Prøv en af Thailands mest populære street-food retter hos Holy Krapow. Pad Krapow hedder retten, som serveres med ris, og i den veganske udgave består af svampe, hvidløg, chili og hellig basilikum.
Læs mere
ibiza bowls vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Ibiza Bowls

Gå om bord et 100% plantebaseret menukort hos Ibiza Bowls. Den smukt dekorerede food truck serverer veganske burgere, wraps og bowls smækfyldt med alverdens grønne lækkerier.
Læs mere
Vegansk Vegetarisk

KUKU

Kuku serverer aromatiske iranske simreretter. Blide, aromatiske retter der kræver tid, urter og tonsvis af kærlighed at frembringe. De kan bestilles med og uden kød og serveres med fløjsbløde langkornede basmatiris til.
Læs mere
marco marco vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Maroc Maroc

Fans af det grønne køkken føler sig hjemme hos Maroc Maroc. Prøv for eksempel den lune, krydrede samosa fyldt med kartoffel, ærter og løg der serveres med en frisk rødbedesalat, cous cous og hjemmelavet hummus.
Læs mere
nomames vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

Nomames

Nomames laver klassisk mexicansk street food. Prøv for eksempel deres burrito med smeltet ost, svampe, spinat, sød kartoffel og guacamole. Tilføj den hjemmelavede habanero chili sauce, hvis din vegetariske burrito skal have et spicy pift.
Læs mere
lamuri vegetar reffen
Vegetarisk

Osteria Lamuri

Hos Lamuri serverer Angela og Nicolas pizzaer lavet med masser af kærlighed. Nicolas er dedikeret pizzaiolo, der kredser om sin tomatsovs, og det kan i den grad smages. Især i hans marinara, hvor tomatsovsen er stjernen, og osten ikke er savnet.
Læs mere
pasta lab vegetar reffen
Vegetarisk

PastaLab

Reffens lille pastaværksted har skønne italienske, vegetarretter på menuen. Prøv for eksempel deres hjemmelavede ravioli med fyld af spinat og ricotta, som kan fuldendes med friskhøvlet trøffel. Buon appetito!
Læs mere
the farm vegetar reffen
Vegansk Vegetarisk

The Farm

The Farms indehaver, Tamey, er inspireret af jord-til-bord-princippet og bruger råvarer fra sit eget landsted på Møn. Menuen byder blandt andet på en vegansk burger med jackfruit - den eneste af sin slags på Reffen.
Læs mere
Vegansk Vegetarisk

Zen Kitchen

Det store kinesiske køkken byder på vegetariske og veganske retter. Hos Zen Kitchen kan du for eksempel gå om bord i sprøde veganske forårsruller og vegetariske baos serveret med sprødstegt tofu og grøntsager.
Læs mere