Reffen Galleri

Vi elsker København, farver og at knytte bånd til alle verdenshjørner

Reffen kom til live på en støvet og forsømt industrigrund i havnen omgivet af nedslidte værksteder og pakhuse. I dag er vi det største street food-marked i Nordeuropa og et kulturelt smeltedigel med tonsvis af koncerter og events i løbet af sæsonen. Vi elsker København, farver og at knytte bånd til folk fra alle verdenshjørner, og vi er dedikerede til at sikre, at Reffen altid er et sjovt og inkluderende åndehul, der stimulerer alle sanser og giver folk i alle aldre en oplevelse ud over det sædvanlige.

Reffen Galleri
Reffen Galleri

En rugekasse for iværksættere: unge kokke og kunstnere

Reffen er en rugekasse for iværksættere: unge kokke og kunsthåndværkere fra hele verden, der tilbyder deres lækkerier til nysgerrige sjæle og smagsløg.

Alle de selvstændige iværksættere er nøje udvalgt ud fra deres koncept, kvalitet og kompetencer, og mange er familievirksomheder. Vi giver dem chancen for at starte deres egen virksomhed og hjælper dem med at udvikle den gennem vejledning og vidensdeling. Målet er, at de lærer at stå på egne ben og blive fremragende iværksættere.

Reffen Galleri
Reffen Galleri

En kosmopolitisk
containerby

Vi har lagt mange kræfter i at passe ind i og bygge videre på Refshaleøens maritime og industrielle omgivelser, der især er levn fra skibsværftet Burmeister & Wains storhedstid.

Hovedparten af ​​Reffen er bygget op af genbrugsmaterialer, og alle de permanente boder er gamle skibscontainere, der ikke længere kunne bruges til fragt.

Over 75 udtjente skibscontainere, fire gamle tyske brandbiler og flere food trucks udgør hovedparten af Reffens byggeklodser. Resultatet er en farverig og kosmopolitisk containerby på havnekanten med snævre gyder, gader og solbeskinnede åndehuller, som bare venter på at blive udforsket.

Reffen Galleri
Reffen Galleri

Klub Werkstatt

Vi har bragt nyt liv til en forsømt maskinhal fra B&Ws storhedstid, som vi har omdannet til Werkstatt – en bar og natklub spækket med industrihistorie, samtidskunst og god stemning – alle ugens dage.

Werkstatt har et tætpakket musikprogram og kulminerer i de sene weekendtimer, hvor gæster og DJs i fællesskab får den store hal til at skælve.  

Werkstatt galleri
Werkstatt galleri

Refshaleøen

Reffen er slang for Refshaleøen, som er den kunstige ø, vi kalder vores hjem. Tidligere var Refshaleøen epicentret for skibsværftet Burmeister & Wain (et af Europas største af sin slags), som i deres storhedstid beskæftigede 8.000 personer.

B&W producerede dog den sidste enhed på Refshaleøen i 1996, som derefter blev en forsømt og glemt del af København. Dette har dog ændret sig i de seneste år, hvor havnebusser, cykelbroen og visionære iværksættere har åbnet øen op.

I dag er der omkring 200 virksomheder på Refshaleøen, der spænder fra kunstcentre og urbane sportshaller til designstudier og musikfestivaler ... og ikke mindst vores madmarked Reffen. Alle bidrager med nyt liv og god stemning til området, men Refshaleøen har samtidig formået at bevare meget af den maritime følelse og industrielle fortid.

Refshaleøen er blevet et must at besøge for dem, der søger noget unikt. Et sted at beundre iøjnefaldende arkitektur, svømme i havnen og nyde noget af den fineste mad og natteliv i byen. Det er her forfald og modernitet mødes, lokale og turister forbindes, og kreativiteten blomstrer.

Galleri Refshaleøen Historie
Galleri Refshaleøen Historie

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.