Amedeo
INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Følg med på ...

Search

Street food.
Kultur.
Design.
Events.

Reffen

Konceptet

På Reffen – Copenhagen Street Food går gastronomi og iværksætteri, håndværk og kultur, nærvær og fællesskab op i en højere enhed. På 6000 kvm dyrker 50+ entusiastiske kokke og kreative ildsjæle deres store passion for gastronomi og godt håndværk: Stadeholderne har deres container i tre år, mens de lærer at stå på egne ben som iværksættere. På street food-markedet er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret og er samtidig et sted, hvor københavnerne tager del i udviklingen af området. Hver uge er der fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter.

Visionen

Reffen skal være rugkasse for nye iværksættere, give byen tilbage til folket og være en kreativ legeplads for iværksættere, kreative ildsjæle og de lokale helte: Her skal vi i fællesskab udvikle den københavnske madscene, nye kreative projekter og den nye bydel på Refshaleøen. Og det skal gøres på en måde, der tager hensyn til både klimaet, miljøet og mennesket. Derfor er det bl.a. en del af visionen at blive det første madmarked, der producerer egne økologiske råvarer, hvoraf en stor del allerede i dag leveres fra ejer og grundlægger Jespers Møllers Juliangård.

Dogmer

”Reduce and reuse” er dogmerne for, hvordan vi arbejder på Reffen. Alle stadeholdere er derfor nøje udvalgt på baggrund af deres evner, kvalitet og koncept, og de skal tilslutte sig at arbejde målrettet med dogmerne. De får til gengæld en reduktion i huslejen, hvis de bliver certificeret med det økologiske spisemærke. Derudover er størstedelen af Reffen bygget op af genbrugsmaterialer, og madboder og værksteder er placeret i genbrugte skibscontainere. Vi er samtidig opmærksomme på at reducere madspild og energiforbrug, vi sorterer vores skrald, arbejder med økologiske råvarer, bruger bæredygtigt service og tager socialt ansvar.

Jesper Julian Møller

Jesper er ejer og grundlægger af Reffen, og manden der for alvor introducerede street food for danskerne med det tidligere Papirøen.

Ruben Passer

Ruben er administrerende direktør og kaptajnen, der holder Reffen på ret kurs. Og så er han vild med at stå bag en dj-pult og sprede god stemning.

Vincent Dreier

Vincent er kommerciel direktør og har styr på salg, tal og regnestykker. Men det udelukker ikke, at han har en meget fin næse for gastronomi!

Frederik Schlütter

Frederik er eventchef på Reffen og kan tage æren for, at street food-markedet hver dag er fyldt med fest, farver og godt humør.

Grønt fra vores eget landbrug

Vi er altid klar på nye spændende tiltag. Giv lyd hvis du brænder inde med fede ideer du har lyst til at dele.