Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Street food.
Kultur.
Design.
Events.

Reffen

Konceptet

Velkommen til Reffen – et sted, hvor street food, iværksætteri, håndværk, kultur, musik og mangfoldighed mødes. Reffen kom til live i 2018 på en støvet og forsømt industrigrund omgivet af nedslidte værksteder og pakhuse, hvor det stolte skibsværft Burmeister & Wain før regerede. I dag er det en kreativ legeplads, hvor dygtige kokke og kunsthåndværkere deler deres passion for mad og håndværk med dig. Folkene bag Reffen er en gruppe containerromantikere og street food-entusiaster, der elsker København og at knytte bånd til folk fra alle verdenshjørner. Missionen var fra dag ét at åbne havnen og dele street food-oplevelsen med folket.

I fællesskab med unge iværksættere og de tusindvis af gæster, der besøger os hver dag, har vi skabt et unikt sted i Københavns havn – og det største street food-marked i Nordeuropa. Et sted hvor alle typer fra hele verden mødes for at nyde spændende mad, forskellige kulturer og fremragende stemning. Et besøg på Reffen byder også på uventede oplevelser som kunst- og musikfestivaler, grilltennis, drag-aftener, techno-yoga, horror shows, Sankt Hans og nye bekendtskaber.

Kort sagt, Reffen er et pulserende hotspot uden for byens centrum, der stimulerer alle sanser og tilbyder gæster i alle aldre en oplevelse ud over det sædvanlige.Vision

Reffen er en rugekasse for iværksættere: unge kokke og kreative kunsthåndværkere, der tilbyder deres lækkerier til nysgerrige sjæle og smagsløg.

Alle de selvstændige iværksættere er nøje udvalgt ud fra deres koncept, kvalitet og kompetencer, og mange er familievirksomheder. Vi giver dem chancen for at starte deres egen virksomhed og hjælper dem med at udvikle den gennem vejledning og vidensdeling. Målet er, at de lærer at stå på egne ben og blive fremragende iværksættere.Dogme

Genbrug er en stor ting på Reffen, og vi lægger mange kræfter i at passe ind i Refshaleøens maritime og industrielle omgivelser samt bygge videre på områdets historiske lag. 

Hovedparten af ​​Reffen er bygget op af genbrugsmaterialer, og alle de permanente boder er gamle skibscontainere, der ikke længere kunne bruges til fragt.

 Over 75 udtjente skibscontainere, fire gamle tyske brandbiler og flere food trucks udgør hovedparten af Reffens byggeklodser. Resultatet er en farverig og kosmopolitisk containerby på havnekanten med snævre gyder og gader, som venter på at blive udforsket. KLUB Werkstatt

Klub Werkstatt er en ekstraordinær bar og natklub med koncerter, club nights og alt der vibrerer og er farverigt. Vi har omdannet B&Ws gamle maskinværksted til et fænomenalt rum, der kombinerer bygningens industrielle fortid og mere end 100 års maritim historie med kunst, sublim lyd og lækkert lys. 

Werkstatt når sit fulde potentiale på weekendaftener, hvor lokale og internationale DJ’s og bands i fællesskab med gæster fra alle verdenshjørner bringer klubben til et brølende klimaks. 

B&Ws gamle maskinværksted er i dag et pulserende safe space, der hylder musik, dans og samvær og tilbeder mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.   


Jesper Julian Møller - Ejer af Reffen Copenhagen Street Food

Jesper Julian Møller

Jesper er ejer og grundlægger af Reffen, og manden der for alvor introducerede street food for danskerne med det tidligere Papirøen. Jespers mission har fra starten været klar: Jesper Julian Møller ville give stedet tilbage til folket og hjælpe flere til at åbne egen virksomhed inden for restaurationsbranchen. Derfor fandt han på at drive konceptet gennem det, han kalder ”selvstændige køkkenchefer”.

Ruben Passer

Ruben er administrerende direktør og kaptajnen for Reffen og har været med i opstarten af det gamle Papirøen. Nu sørger han for at holde Reffen på ret kurs – hvor han i 2020 fik københavnernes tanker ledt tilbage til det gamle Papirøen i form af Werkstatt 167 – en 1.000 m2 rå og upoleret maskinhal.

Vincent Dreier

Vincent er kommerciel direktør og Jespers højre hånd og er den operationelle chef på hovedkontoret på Refshalevej. Vincent har erfaring fra Københavns Lufthavn og 7-Eleven. Han har det store overblik, og styrer  salg, tal og regnestykker med hård hånd, men det udelukker ikke, at han har en meget fin næse for gastronomi og vin.

Vi er altid klar på nye spændende tiltag. Giv lyd hvis du brænder inde med fede ideer du har lyst til at dele.