Selskaber på Reffen - Galleri

Grupper og
selskaber på Reffen

Er I en gruppe på 8 personer eller derover, der mangler det helt rigtige sted at samle alle jeres yndlingsmennesker? Så kom og besøg os her på Reffen. Her har vi vidtstrakte arme, og står klar til at tage i mod jer, der ønsker en anderledes og uformel ramme. Vi er for jer, der elsker street food af høj kvalitet og hyggekroge med højt til loftet.

Info@reffen.dk  //  33 93 07 60

Selskaber på Reffen - Galleri
Selskaber på Reffen - Galleri

Book et bord
på Reffen

På Reffen elsker vi fester – så skal I fejre et jubilæum, holde en fødselsdag eller juble for kærligheden, for hverdagen, for kollegaskabet og den gavmilde personalekasse. Så gør det hos os. Vi booker et bord til jer uanset om I er 10 eller 100, så I får et åndehul for jer selv – og så ligger resten af Reffen jo for jeres fødder: klar til at blive indtaget!

Læs om mulighederne for at booke bord på Reffen her

Reffen beer garden selskaber

Beer Garden

Reffens største bar & overdækket mødested

Beer Garden er Reffens største bar og mødested. Her flyder et stort udvalg af øl lystigt gennem hanerne, og her skænkes vin, spritz og sjusser. Humørsaften og det gode selskab kan nydes i den store overdækkede fællesstue.

 • For grupper fra 8 - 50 pax
 • Kan reserveres kl. 17 - 22 (man - lørdag) og bordreservation gælder i 2 timer
 • Bordreservation skal ske min. 24 timer inden
 • Vi anbefaler at tilkøbe Reffen-kort til selskabet, hvor I helt selv vælger beløbet. Vores anbefaling er følgende til beløb på kortene
  • 150 kr. (hovedret)
  • 220 kr. (hovedret & en øl)
  • 250 kr. (hovedret & en glas vin/cocktail)
 • Skal vi gøre jeres besøg nemt? Så kan I tilvælge en af vores drikkepakker.

info@reffen.dk // + 45 33 93 07 60

werkstatt-groups-reffen-2024

Werkstatt

Omdannet maskinhal med højt til loftet

Vi har bragt nyt liv til en forsømt maskinhal fra B&Ws storhedstid, som vi har omdannet til Werkstatt. Her kan jeres selskab nyde de industrielle og varme rammer med hyggelige siddeområder, så du kan nyde din yndlings-street food i læ for det lunefulde danske vejr og med alverdens drikkevarer til at slukke tørsten. I de sene weekendtimer får gæster og DJs i fællesskab den store hal til at skælve.

 • For grupper fra 50 - 100 pax
 • Kan reserveres fra kl. 16 - 22 (man - lør) med forbehold for at der afholdes private events eller events med billetsalg
 • Mulighed for at booke med jeres egen bartender
 • Betaling kan håndteres med betalingskort, hvor der betales efter forbrug eller med forudbestilt drikkevarer

info@reffen.dk // + 45 33 93 07 60

Bar Sol på Reffen

Bar Sol

Vores solskinsperle af en bar på første parket til vandet

Bar Sol er vores solbeskinnede bar på første parket til vandet. Læn dig tilbage og nyd havets brusen og den lune sommeraftens kærlige kindkys med en fantastisk udsigt over København. Denne bar er nyindrettet til vores 2024 sæson, herfra serverer vi Københavns bedste havudsigt, og en solnedgang i perfekte omgivelser med dejlig, kold rosévin, hvidvin, cava og champagne.

 • For grupper på min. 40 personer
 • Kan reserveres Fredag og Lørdag
 • Denne beliggenhed er vejrafhængig, og i tilfælde af dårligt vejr kan vi rykke jeres gruppe ind i Beer Garden eller Werkstatt.

info@reffen.dk // + 45 33 93 07 60

Reffen kort over selskaber

Gå på rov i barer og madboder

Grib Reffens opdagelseskort og smag dig igennem Reffens 35 madboder og få dig noget at slukke tørsten på i vores 9 barer. Med Reffen-kortet i hånden, får du og din gruppe frihed til at vælge frit og forkæle jer selv, som I hver især ønsker. Vi laver individuelle Reffen-kort, du skal bare vælge beløbet. Med dette kort i hånden slipper I desuden for kontanter og kvitteringer.

For at købe Reffen-kortene kan du kontakte os eller henvende dig i Beer Garden. Ønsker du at købe flere end 8 kort skal vi vide det på forhånd. Kortene er gyldige i 2 år fra købstidspunktet. Et eventuelt restbeløb kan bruges en anden gang eller refunderes på betalingskort mod et gebyr.

Skal vi gøre jeres besøg nemt? Og vil I undgå kø i baren? Så har vi sammensat et udvalg af drikkepakker til dig.  Hvad enten I er til vin, øl eller bobler, så har vi pakken til jer. Disse pakker er for grupper over 8 personer.