Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Image Alt

Info

FAQ

Kan jeg medbringe egen mad og drikke på Reffen?

Nej, den går altså ikke. Støt vores stadeholdere, der er selvstændige iværksættere, og nyd et lækkert måltid fra en af dem. Drikkervarer kan købes i en af vores barer, som byder på et stort udvalg af sodavand, vand, øl, vin og drinks.

Hvordan kommer jeg ud til Reffen?

Mange veje fører til Reffen. Du kan tage tage cyklen, bus 9A, havnebus 991/992, Hop on-hop off både og busser eller din bil. Læs mere om dine transportmuligheder her.

Kan jeg parkere ved Reffen?

Ja, der er masser af parkeringspladser ved Reffen. Husk at orientere dig på skiltene om de gældende regler for parkering. Der er ikke afmærkede båse til handicapparkering.

Må jeg have min hund med på Reffen?

Ja, du må gerne have hund med på Reffen, så længe den er i snor. Vær dog opmærksom på, at der kan være mange mennesker og få skyggeområder på varme sommerdage.

Kan jeg købe et gavekort til Reffen?

Ja, du kan købe gavekort i den bar, der hedder “Little Village”. Gavekortet kan bruges til alle boder og barer på Reffen. Du kan og købe en digital version lige her.

Kan jeg booke bord?

Ja, du kan booke til minimum 5 personer. Vi har et væld af siddepladser ved vandet, på terrasserne og i hjørner og kroge, og da bordreservationen kun foregår på én terrasse, vil vi – når I er færre end 5 personer – give jer mulighed for at sidde hvor I har lyst uden at være bundet af en bordreservation. Når I er 5 eller flere kan det være udfordrende at finde et sted at sidde samlet, og derfor kan det være end god idé at booke bord.

Hvor skal jeg henvende mig når jeg har en bordreservation?

Henvend dig i den bar, der hedder “Little Village”. Det er den lange sorte bar i den del af Reffen, der er længst væk fra vandet. Du kan også finde “Little Village” markeret på oversigtkortet ved alle indgange til Reffen.

Hvor kan jeg følge med i hvad der sker på Reffen?

I løbet af sæsonen har vi masser af spædende events på programmet. Se en oversigt på vores event-side. her vil du også have mulighed for at invitere venner og tilmelde dig de forskellig events.

ÅBNINGSTIDER

Vores udendørsmarked på Reffen har åbent alle ugens dage til den 4. oktober. Fra den 5. - 25. oktober har vi kun åbent fra fredag til søndag. Reffens Spisehal - Werkstatt har åbent hele året rundt og alle ugens dage fra 5. oktober.
Reffen

MADBODER

Søndag – torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag – lørdag: 12.00 – 21.00

Reffen Coffee Roasters serverer friskbrygget kaffe og morgenmad allerede fra kl. 10.00

 

BARER

Søndag – torsdag: 11.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 11.00 – 22.00

Der er 6 barer på Reffen og åbningstider kan variere fra bar til bar, afhængig af vind og vejr

Werkstatt
Reffens spisehal

UGE 40 (28. sep. – 4. okt.)

Torsdag – fredag: 16.00 – 21.00
Lørdag: 12.00 – 21.00
Søndag – onsdag: Lukket

 

UGE 41 (5. – 11. okt)

Mandag – Fredag: 16.00 – 21.00
Lørdag : 12.00 – 21.00
Søndag: 12:00 – 18:00

 

UGE 42 (12. – 18. okt.)

Mandag – lørdag: 12.00 – 21.00
Søndag: 12.00 – 18.00

Værksteder

Åbningstiderne for de kreative værksteder kan ses ved den specifikke butik på Reffen. Som udgangspunkt er værkstederne åbne i samme tidsrum som madboderne.

BETALING PÅ REFFEN

Der betales med kort i alle madboder og barer på Reffen. Hvis du ønsker at betale med kontanter kan du veksle disse til et kreditkort i den bar, der hedder “Little Village”. Du får naturligvis refunderet de penge, der er ubrugte, i samme bar.

LOST & FOUND

Vi har desværre ikke en “lost & found” service på Reffen. Hvis du har mistet eller glemt noget, bedes du venligst henvende dig i den bar der hedder “Foxy Bar” på Reffen og spørge, om de har fundet det.

TRANSPORT TIL REFFEN

10 min på cykel fra Nyhavn

 

Bus 2A kører hver 8. min fra/til hovedbanegården samt metroen ved Chr. Torv.

 

Havnebus 991 og 992 sejler i fast rutefart mellem centrum og Refshaleøen.

 

Hop on and off-busser med rutenavn “Colorful Copenhagen” med stop overfor bus 2A, kører i tidsrummet fredag til søndag fra kl. 11-15.30 hver 30-60 min.

PARKERING

Hvis du kommer i bil er der rig mulighed for at finde parkeringspladser ved Reffen mod betaling. Husk at orientere dig på de gældende skilte i forhold til tidsrum og betaling.

OVERSIGTSKORT