Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Image Alt

Info

FAQ

Kan jeg medbringe egen mad og drikke på Reffen?

Nej, den går altså ikke. Støt vores stadeholdere, der er selvstændige iværksættere, og nyd et lækkert måltid fra en af dem. Drikkervarer kan købes vores bar, som byder på et stort udvalg af sodavand, vand, øl, vin og drinks.

Hvordan kommer jeg ud til Reffen?

Mange veje fører til Reffen. Du kan tage tage cyklen, bus 2A, havnebus 991/992, Hop on-hop off både og busser eller din bil.

Kan jeg parkere ved Reffen?

Ja, der er masser af parkeringspladser ved Reffen. Husk at orientere dig på skiltene om de gældende regler for parkering. Der er ikke afmærkede båse til handicapparkering.

Må jeg have min hund med på Reffen?

Ja, du må gerne have hund med på Reffen, så længe den er i snor.

Kan jeg købe et gavekort til Reffen?

Ja, du kan købe gavekort til Reffen. Gavekortet kan bruges til alle boder og barer på Reffen. Du kan og købe en digital version lige her: https://gavekort.reffen.dk/

Kan jeg booke bord?

Ja, du kan booke til minimum 2 personer, så du og vennerne er garanteret et sted at sidde, når I skal hyggesnakke, nyde livet, den gode stemning & samværet med hinanden. Du booker et bord i The Village – Bar & Terrace. Klik her for at booke:

  • Vær opmærksom på at I har bordet i 2 timer fra reservationstidspunktet.
  • Du kan booke bord mandag – lørdag i tidsrummet fra kl. 17:00 – 19:30. På alle andre tidspunkter dukker du bare op, der er god plads til jer og en reservation er ikke nødvendig.
  • Vær opmærksom på at der er høflig selvbetjening, dvs. I henter selv jeres drikkevarer i baren og mad i madboderne.
Hvor skal jeg henvende mig når jeg har en bordreservation?

Du skal henvende dig i The Village – Bar & Terrace.

Hvor kan jeg følge med i hvad der sker på Reffen?

I løbet af sæsonen har vi masser af spændende events på programmet. Se en oversigt på vores event-side: https://reffen.dk/events

ÅBNINGSTIDER

Reffen er lukket for vintersæsonen.
Vi glæder os til at åbne igen til foråret 2022.

BETALING PÅ REFFEN

Der betales med kort i alle madboder og barer på Reffen. Hvis du ønsker at betale med kontanter kan du veksle disse til et kreditkort i baren i Village, Foxy & Werkstatt. Du kan naturligvis få refunderet et eventuelt overskydende beløb.

LOST & FOUND

Vi har desværre ikke en “lost & found” service på Reffen. Hvis du har mistet eller glemt noget, bedes du venligst henvende dig i baren i Foxy og spørge, om de har fundet det.

TRANSPORT TIL REFFEN

10 min på cykel fra Nyhavn

 

Bus 2A kører hver 8. min fra/til hovedbanegården samt metroen ved Chr. Torv.

 

Havnebus 991 og 992 sejler i fast rutefart mellem centrum og Refshaleøen.

 

Hop on and off-busser med rutenavn “Colorful Copenhagen” med stop overfor bus 2A, kører i tidsrummet fredag til søndag fra kl. 11-15.30 hver 30-60 min.

PARKERING

Hvis du kommer i bil er der rig mulighed for at finde parkeringspladser ved Reffen mod betaling. Husk at orientere dig på de gældende skilte i forhold til tidsrum og betaling.