Er du vild med at lave mad – og går du med en iværksætterdrøm, der skal udleves i år? Vi har tre ledige 20 fod-containere – to ud mod Main Street og én i Reffen Village – og to ledige pladser til food trucks i Reffen Village.  Måske er der en plads til lige præcis dig!

Main Street er Reffens travle hovedgade, der hele sæsonen syder af liv, og Reffen Village er det centrale knudepunkt, hvor gastronomiske boder ligger side om side med kreative værksteder, barer og spisepladser.

Som en del af enten Main Street og Reffen Village kan du se frem til en travl sommer, hvor dine gæster vil nyde de retter du langer over disken med udsigt til vandet og indkapslet i Reffens afslappede atmosfære.

Det er vigtigt, at din bod er åben 7 dage om ugen i hele åbningsperioden.

Reffen stiller en container til rådighed, men som madiværksætter skal du selv istandsætte din container og indrette den med køkken. På den måde bliver din container, præcis som du vil have den. 

Hvis du søger om en plads til en food truck, så skal du have dit eget mobile køkken med.

Vi søger følgende street food koncepter:


AUTENTISK THAI-KONCEPT

Alle forbinder et street food-marked med velduftende, farverige boder fra Østen – og det vil vi gerne have mere af på Reffen! Vi søger en iværksætter, der brænder for det thailandske køkken, og kan lave smagfulde, farverige retter af autentiske ingredienser.

Ansøg nu

HOT DOG-KONCEPT

Vi søger en pølseglad iværksætter, der måske allerede har eksperimenteret med pølsen som koncept men ønsker at løfte street food-genren op til et andet niveau end den go’e gamle skinkekutter. Konceptet må meget gerne være internationalt med pølser og tilbehør fra flere forskellige lande.

Ansøg nu

REFFENS BAGERI

Vi søger en dedikeret bager med håndværket som sin primære drivkraft. En bager, der kan sætte en knasende skorpe på et svampet brød med perfektion, og som ikke er bleg for at satse på lækre kvalitetsråvarer og eksperimentere med et varieret sortiment på hylderne.

Det forventes, at bageren åbner 7 dage om ugen.

Ansøg nu

PAELLA-KONCEPT

Smagfuldt, farverigt og fyldt med lækre råvarer – hvem elsker ikke paella? Til street food-markedet søger vi en entusiastisk madiværksætter, der kan sin paella-opskrift til punkt og prikke og som sætter barren højt. Vi søger med lys og lygte efter et autentisk koncept af høj kvalitet, så duften af  den spanske nationalret snart kan sprede sig på Reffen.

Ansøg nu

IS- OG/ELLER VAFFEL-KONCEPT

Vi søger et is– eller vaffel-koncept, der kan give hele familien smil på læben og forsøde markedet. Vi ser meget gerne, at boden serverer hjemmelavede godter til alle aldre, og det er vigtigt, at der er en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Ansøg nu

VIETNAMESISKE BANH MI & PHO

Det vietnamesiske køkken bør ingen gå uden om på – heller ikke på Reffen! Derfor søger vi et vietnamesisk køkken, der med friske, sprøde råvarer og autentiske opskrifter kan ramme præcis den smagsoplevelse man får, når man sætter tænderne i en velforberedt Banh Mi eller slubrer Pho i sig under en skyfri vietnamesisk himmel.

Ansøg nu

FRANSK MOULE MARINIÈRES, COQ AU VIN, GRYDERETTER

Har du frankofile tendenser, og er du et rigtigt madøre? Så er det måske dig, vi søger til at styrke det franske islæt på Reffen. Vi søger en madiværksætter, der brænder for det franske køkken, ikke går på kompromis med kvaliteten, og kan tilberede de traditionelle franske retter til perfektion.

Ansøg nu

KINESISK DIM-DUM KONCEPT

Vi søger en madiværksætter med tæt tilknytning til det kinesiske køkken – og stor passion for delikate, saftige og velsmagende dumplings af autentiske råvarer. Om de er dampede eller stegte, er underordnet, så længe smagsoplevelsen slår benene væk under Reffens dim sum-glade gæster.

Ansøg nu

Vi tilbyder:

 • Du bliver en del af et nyt fællesskab, marked og platform for iværksættere
 • Intet depositum eller forudbetalt husleje
 • Omsætningsbestemt husleje
 • Infrastrukturen med i lejen: Betalingssystem, kloak, vand, afløb, strøm, fælles prepkøkken, fælles lager,
 • Opvaskestation med 90 graders varmt vand og adgang til et fælles depot,
 • Events og markedsføring
 • Afrydning og rengøring af fællesarealer og vicevært

Vi forventer, at du har:

 • et registeret CVR-nummer
 • et næringsbrev
 • et hygiejnebevis
 • en dansk bankkonto
 • Et mobilt køkken (hvis du søger plads til en food truck)