Zen Kitchen

Gao bao from Zen kitchen at Reffen

Zen Kitchen Fujian-par serverer deres kinesiske livretter Hos Zen Kitchen serverer ægteparret Jianli og Hailing deres livretter fra det store kinesiske køkken. De er begge opvokset i Fujian-provinsen i det sydøstlige Kina, hvor Jianli slog sine barndoms folder i forældrenes restaurant. Han havde derfor en stor portion autentisk kinesisk kogekunst med i bagagen, da studier bragte…

Læs mere

Buddha Rolls

Buddha Rolls Reffen

Buddha Rolls Pan-asiatiske lækkerier med smage fra Thailand, Malaysia, Japan, Kina og Korea I Buddha Rolls fremtryller familien Shafi forårsruller, der smager af alt det bedste fra Asien. Grundsøjlen er det thailandske køkken med afstikkere til Malaysia, Japan, Kina og Korea. Resultatet er udsøgte ruller, som kalder på flere og suppleres af Buddha Rolls med forskellig…

Læs mere

Crêpes a la Cart

Crepes a la cart

Crêpes a la Cart Skøjteøens pandekagehus der serverer varme franske crêpes med sødt og salt fyld Skøjteøen er også leveringsdygtig i tynde, franske pandekager, der er bløde i midten og sprøde i kanten. De fremtrylles af Crêpes a la Cart, der både har en pandekagebod udenfor og indenfor i Skøjteøens store, hyggelige varmestue, Werkstatt. Crêpes…

Læs mere

Holy Krapow

Pad Krapow Reffen

Holy Krapow Thailandske klassikere: Pad Krapow, rød karry og stegte nudler Hos Holy Krapow kan du smage en af Thailands absolut mest populære retter: Pad Krapow. Retten er genial i al sin enkelhed: hakket kød (typisk svinekød) stegt ved høj varme med stødt hvidløg, chili, hellig basilikum, serveret på ris med et spejlæg på toppen.…

Læs mere

Maroc Maroc

Maroc Maroc på Reffen

Maroc Maroc Maroc Maroc laver klassikere fra det udsøgte marokkanske køkken Amani & Zia serverer godheder fra det udsøgte marokkanske køkken. Så hvis du er til Bastilla med kylling serveret med couscous, rødbede og humus og Samosa med lækkert kød- eller grøntsagsfyld, er det hos MarocMaroc, du skal mætte dig. Amani & Zia er også…

Læs mere

Nomames

Nomames Reffen

Nomames Autentisk mexicansk street food: tacos, bowls og burritos Mario Albero Cruz elsker at lave klassisk, autentisk mexicansk street food, der gør både maven glad og humøret højt! På menuen finder du blandt andet sprøde, hjemmelavede nachos og lækre burritos med fx grillet svinekød, salsa verde, bønnepuré, tomatsalsa, og alt hvad der ellers hører sig…

Læs mere

PastaLab

PastaLab Reffen

PastaLab PastaLab er et lille hjørne af Italien: frisklavet pasta lavet ’a la minute’ Danilo og Paolo er gutterne bag PastaLab. Paolo er oprindeligt fra Milano og Danilo er fra Sardinien – de har begge i over to årtier arbejdet i restaurationsbranchen i både Italien, England og Danmark. Paolo & Danilo startede eventyret med PastaLab…

Læs mere

Baobab

Baobab Tag på en gastronomisk rejse til Vestafrika med Baobab-familien Hos Baobab serverer Bocar vestafrikansk mad med lejlighedsvise afstikkere til andre dele af det afrikanske kontinent. Signaturretten er Domodar, en gryderet med jordnøddesmør, som er berømt og elsket i hele Vestafrika, og som hos Baobab kommer med kylling og i en vegetarisk udgave. Menuen byder…

Læs mere

Ibiza Bowls

Ibiza bowls Reffen

Ibiza Bowls Veganske bowls og forrygende svampeburger med kimchi Ibiza Bowls vil inspirere dig til sundere og mere bæredygtige valg. De nørder råvarer, sundhed og god smag helt ned til mindste detalje. Alt er vegansk og overvejende økologisk. Bag Ibiza Bowls står Mikkel Shafi, der har en mission om at bevise, at mad lavet udelukkende…

Læs mere

Everest

Everest Varmgivende og smagfulde retter fra verdens top Det kan være en kølig og strabadserende omgang at færdes oppe i Himalaya-bjergene – lidt ligesom at besøge Skøjteøen. Heldigvis står Babita Khadka Chhetris klar i Everest Nepalese Food med retter fra Nepal, der passer perfekt til disse forhold. Varme, autentiske retter fra de højere luftlag, der…

Læs mere