Zen – Dimsum & Bao

Gao bao from Zen kitchen at Reffen

Zen – Dimsum & Bao Kinesiske dumplings og baos tilberedt og serveret af ægtepar fra Fujian-provinsen Hos Zen – Dimsum & Bao serverer ægteparret Jianli og Hailing (som navnet antyder), dim sum (dampede og stegte dumplings) og bao (dampede boller fyldt med kød eller grøntsager). Både Jianli og Hailing er opvokset i Fujian-provinsen i det…

Læs mere

Buddha Rolls

Buddha Rolls Reffen

Buddha Rolls Pan-asiatiske fristelser: grønne, spicy og sprøde I Buddha Rolls fremtryller familien Shafi forårsruller, der smager af alt det bedste fra Asien. Grundsøjlen er det thailandske køkken med afstikkere til Japan, Korea og Vietnam. Resultatet er udsøgte ruller, der kalder på flere, sammen med Buddha Rolls hjemmelavede Wicked dips. På menuen er også stedets…

Læs mere

Crêpes a la Cart

Crepes a la cart

Crêpes a la Cart Udsøgte franske crêpes der kommer i søde og salte versioner Franske crepes er Adrian Arcaleanus store gastro-passion: Det er moderne fortolkninger af den klassiske ret hos Crepes a la cart. Dejen er altid lavet fra bunden og fyldet består af friske, lækre ingredienser. I deres street food truck finder du både…

Læs mere

Holy Krapow

Pad Krapow Reffen

Holy Krapow Thailandske klassikere: Pad Krapow, rød karry og stegte nudler Hos Holy Krapow kan du smage en af Thailands absolut mest populære retter: Pad Krapow. Retten er genial i al sin enkelhed: hakket kød (typisk svinekød) stegt ved høj varme med stødt hvidløg, chili, hellig basilikum, serveret på ris med et spejlæg på toppen.…

Læs mere

Maroc Maroc

Maroc Maroc på Reffen

Maroc Maroc Maroc Maroc laver klassikere fra det udsøgte marokkanske køkken Amani & Zia serverer godheder fra det udsøgte marokkanske køkken. Så hvis du er til Bastilla med kylling serveret med couscous, rødbede og humus og Samosa med lækkert kød- eller grøntsagsfyld, er det hos MarocMaroc, du skal mætte dig. Amani & Zia er også…

Læs mere

Nomames

Nomames Reffen

Nomames Autentisk mexicansk street food: tacos, bowls og burritos Mario Albero Cruz elsker at lave klassisk, autentisk mexicansk street food, der gør både maven glad og humøret højt! På menuen finder du blandt andet sprøde, hjemmelavede nachos og lækre burritos med fx grillet svinekød, salsa verde, bønnepuré, tomatsalsa, og alt hvad der ellers hører sig…

Læs mere

PastaLab

PastaLab Reffen

PastaLab PastaLab er et lille hjørne af Italien: frisklavet pasta lavet ’a la minute’ Danilo og Paolo er gutterne bag PastaLab. Paolo er oprindeligt fra Milano og Danilo er fra Sardinien – de har begge i over to årtier arbejdet i restaurationsbranchen i både Italien, England og Danmark. Paolo & Danilo startede eventyret med PastaLab…

Læs mere

Baobab

Baobab Tag på en gastronomisk rejse til Vestafrika med Baobab-familien Hos Baobab serverer Bocar vestafrikansk mad med lejlighedsvise afstikkere til andre dele af det afrikanske kontinent. Signaturretten er Domodar, en gryderet med jordnøddesmør, som er berømt og elsket i hele Vestafrika, og som hos Baobab kommer med kylling og i en vegetarisk udgave. Menuen byder…

Læs mere

Everest

Everest Smagfulde retter fra verdens top Hos Everest Nepalese Food serverer Babita Khadka Chhetris retter som dampede momo-dumplings, daal-karry og thukpa-nudelsuppe.  Smagfulde og autentiske herligheder fra de højere luftlag, som kan få enhver sulten Ghurka, bjergbestiger og Reffen-gæst til at slikke sig forventningsfuldt om munden. Signaturret: Momo Dampede nepalesiske dumplings. Se smileyrapport HalalLaktosefriVeganskVegetarisk

Læs mere