reffen_pastalab-portrait

PastaLab

PastaLab er et lille hjørne af Italien: frisklavet pasta lavet ’a la minute’

Danilo og Paolo er gutterne bag PastaLab. Paolo er oprindeligt fra Milano og Danilo er fra Sardinien – de har begge i over to årtier arbejdet i restaurationsbranchen i både Italien, England og Danmark.

Paolo & Danilo startede eventyret med PastaLab i 2019 for at introducere Reffens gæster til deres lille hjørne af Italien. PastaLab er et sted, hvor pastaelskere kan se og nyde frisklavet pasta lavet ’a la minute’ – ligesom deres bedstemødre lavede det til den store søndags familiekomsammen. Opskriften er simpel – kærligheden til de gode råvarer, smagene fra barndomsminderne og passionen fra generationerne før dem, der har ligesom Paolo & Danilo har elsket at tilberede mad.

Hos PastaLab står menuen på masser af frisklavet pasta, hvor de tager dig på en kulinarisk road trip fra nord til syd. Skal din pasta være ekstravagant? Så kan du selvfølgelig tilføje italiensk trøffel. Danilo og Paolo glæder sig til at byde dig på italienske lækkerier her på Reffen.

Signaturret: Ravioli
Ravioli med spinat og ricotta (toppet med trøffel).