Beerwalk at Reffen
beerwalk-tall

Social Food & Beer Walk

30. maj  kl. 17.00 - 19.00

Foråret har endelig ramt os og det giver perfekte muligheder for at gå opdagelse i København. Hver torsdag i maj besøger vi et nyt område i byen og kombinerer oplevelsen med gode øl og lækker mad i godt selskab.Torsdag d. 30. maj besøger vi Reffen Street Food, Nordeuropas største street food marked.Startsted: Containerbryggeriet, Reffen Brewery, på Reffen.

Torsdagen starter med en Social Beer Walk, hvor vi nyder et lækkert øl-udvalg af gode specialøl fra Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Vi har en masse forskellige, lækre specialøl med fra begge bryggerier, så I kan stille skarpt på jeres smagsløg. Og bare rolig, der er rigeligt med øl til at få smagsløgene helt på plads.

Efter en Social Beer Walk er vi klar til mad-delen. Her er der mulighed for at vælge mellem et hav af køkkener og lækre madsteder, som alle har havudsigt. Der er noget for alle og alle kan være med. I har mere eller mindre frit valg på alle hylder til hvad I ønsker at spise, mens I nyder stemningen, det gode selskab og udsigten over Københavns Havn.

Det er også muligt blot at vælge Social Beer Walk uden Food-delen, hvis I bare har lyst til en hyggelig øl-tur igennem Reffen's område. Køber I det som en samlet pakke, får I dog en ekstra god deal på Social Beer Walk'en.

Ved spørgsmål angående Social Food & Beer Walk kontakt events@copenhageninsight.com

Copenhagen Insight har fokus på, at skabe Social Tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Reffen - Copenhagen Street Food, Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus.

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.