distortion-short
distortion-tall

Distortion x Sounds of khemit

31. maj  - 1. juni

Gør dig klar til en forunderlig rejse gennem tunge og melodiske rytmer, når SOUNDS OF KHEMIT slår sig sammen med DISTORTION. Kom med til Distortion Festival til en inspirerende aften på Klub Werkstatt, hvor det amerikanske pladeselskab, Sounds of Khemit, præsenterer en showcase, der fejrer den harmoniske blanding af forskellige kulturelle indflydelser og de livlige rytmer på nutidens elektroniske musikscene. 

Aftenens DJs: Nhii: Nhii er en af Sounds of Khemits trofaste støtter og har ikke kun grundlagt pladeselskabet, men også beriget det med sine udgivelser, der har over 10 millioner streams på Spotify. Hans musik fortæller fængslende historier gennem dybe, hypnotiske grooves og æteriske melodier, der transporterer publikum til transcendente dimensioner. 

Lads: Som bidragydere til Sounds of Khemit-kataloget har Lads gjort sig bemærket med frodige lydlandskaber og indviklede harmonier, der krydser den elektroniske musiks følelsesmæssige landskab. 

Solar Kings: Solar Kings er kendt for deres livlige beats og strålende rytmer og har udgivet numre på Sounds of Khemit, der lyser op på dansegulvet med en perfekt blanding af indie-dance-kraft og melodisk house-charme. 

Tag med på Klub Werkstatt til en aften, hvor dybe rytmer og melodiske udforskninger skaber uforglemmelige øjeblikke på dansegulvet. 

Lokal support fra: Pedro Marsans, Emma Sø, Fede Pals, Nicolas Petersen & Gerssein 

~ fri entré indtil 22:30 ~
~ 80 DKK efter 22:30 ~

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.