3 days of design på Reffen
3 days of design på Reffen

3daysofdesign i Werkstatt

12. - 16. juni

Kom til Werkstatt og oplev TRANSCENDENCE, en udstilling med fokus på materialer og bæredygtighed. Arkitekt og kurator Frederikke Aagard forvandler industrihallen til et drømmeagtigt rum ved hjælp af naturlige og genbrugte materialer, som også vil blive genbrugt efter udstillingen. 

Udforsk materialernes mangfoldige verden gennem indsigtsfulde installationer og hands-on demonstrationer. Opdag materialernes betydning for design og fremstilling, mens du fordyber dig i fyldige teksturer, elegante overflader og transparante biobaserede materialer. 

TRANSCENDENCE samler idealistiske designere og håndværkere, der er dedikeret til virkningsfuldt, bæredygtigt design. Udstillerne omfatter Anklang, Bill Amberg Studio, Cosentino, Daydreaming Objects og mange flere. 

I løbet af 3daysofdesign vil vores glaspusteri, BLÆS, være åbent for at præsentere nye værker og tilbyde hands-on glaspusteri-workshops. BLÆS, som ligger inde på Reffen Street Food Market, er et glaspusteri bygget af skibscontainere. Her mestres og udvikles traditionelle håndværksmetoder til at producere moderne design, unikke værker og skulpturelle installationer. BLÆS' arbejde fusionerer design og natur, form og funktion, kunst og teknologi og afspejler glasdesignerne Jette Noa Liv Bøges og Sally Xenia Christensens individuelle kunstneriske tilgange. 

Gå ikke glip af denne fascinerende rejse ind i materialernes uendelige muligheder. 

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.