Zen kitchen portrait Reffen

Zen - Dimsum & Bao

Kinesiske dumplings og baos tilberedt og serveret af ægtepar fra Fujian-provinsen

Hos Zen - Dimsum & Bao serverer ægteparret Jianli og Hailing (som navnet antyder), dim sum (dampede og stegte dumplings) og bao (dampede boller fyldt med kød eller grøntsager).

Både Jianli og Hailing er opvokset i Fujian-provinsen i det sydøstlige Kina. Her slog han sine barndoms folder i forældrenes restaurant, hvor han hjalp til i køkkenet og indtog samtlige måltider.

Jianli havde derfor en stor portion autentisk kinesisk kogekunst med i bagagen, da studier bragte ham til Danmark, hvor han mødte Hailing. De delte en kærlighed til det kinesiske køkken, som hurtigt udviklede sig til også at indbefatte en gensidig kærlighed til hinanden.

Før Jianli og Hailing begyndte at hakke, dampe, og stege på Reffen, kokkererede de på en perlerække af asiatiske spisesteder i København. Hailing kan ovenikøbet skrive kongelige hofleverandør på sit CV – hun har i hvert fald stået i køkkenet på en restaurant, der i en årrække leverede mad til royale middagsselskaber.

Signaturret: Sprøde dim sum (menu 5)
Et mix af Jianlis dim sum-favoritter som er sprøde hjemmelavede forårsruller, pandestegte dumplings og sesamboller.