coming-soon9

Empanada House

Hjemmelavede og nybagte argentinske smagsbomber

Nybagte, sprøde og fyldt med smag – sådan skal en perfekt hjemmelavet empanada være, og det er præcis, hvad Eugenia fra Empanada House mestrer.

Med rødder i Mendoza, Argentina, viderefører hun sin bedstemors stolte opskrifter og skaber empanadas, der emmer af tradition og kærlighed til det argentinske køkken.

Menuen er en sand empanada-fiesta. Den byder altid på seks klassiske argentinske varianter, suppleret af 6-8 daglige specials, hvor inspirationen hentes fra hele Latinamerika. Her kan fyldet variere fra fisk og skaldyr til mexicansk-inspirerede krydderier, der giver et ekstra pift.

Omkring halvdelen af Eugenias empanadas er vegetariske, og for dem med en sød tand er der altid to søde varianter på menuen.

Som den perfekte afrunding kan du vælge mellem fire lækre dips, der fuldender smagsoplevelsen.

Signaturret: Criolla
Friturestegt empanada med oksekød, løg, rød peber, oliven og æg.