Techno-yoga-klub-werkstatt
Techno_yoga_web_werkstatt

Techno yoga

18. april kl. 18.30

Techno Yoga vender tilbage til Werkstatt den 18. april 2024. Mærk vibrationerne når vi synkroniserer vores bevægelser og hjerteslag til technoens bpm i et vinyasa-flow.

Klassen er en dedikation til åndedrættet og kroppen, og den kombinerer kraften i techno med lydterapi, yoga og åndedrætsarbejde.

Udforsk technoens vibrationer
Mærk musikkens vibrationer, når du forbinder din krop med lyden og energien. Omfavn flowet og skab en harmonisk forening af sind, krop og ånd.

Din guide gennem rejsen er Natasha, en passioneret yogalærer der formår at bringe folk sammen. Natasha er inspireret af kropslighed og åndedrættet og hjælper dig med at finde indre fred gennem yogaen. Hver session er anderledes. Et andet koncept, et andet flow, andre bevægelser.

Praktisk
Timen starter kl. 18.30, så planlæg at ankomme inden kl. 18 for at få en god plads til dig selv og måtten (medbring venligst din egen måtte). Billetter refunderes ikke, men du er velkommen til at videresælge din billet, hvis du er forhindret i at komme.

Har du spørgsmål? Skriv venligst til @technoyogagirl på instagram

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.