European Street Food Award at Reffen

European Street Food Street Awards 2024 - Danmark

8. juni - 9. juni

år bliver Reffen en del af verdens største street food konkurrence, når European Street Food Awards kommer til Danmark og afholdes på Nordens største street food marked, Reffen.

På Reffen hylder vi dagligt street food og vores hjerter banker for spændende mad fra hele verden. Derfor er vi stolte og glade for, at kunne hjælpe gastronomiske ildsjæle med, at få en større platform på den internationale mad-scene. Weekenden bliver kombineret med musik, DJ’s og aktiviteter der sørger for et mix af festivalfølelse og feriestemning.

European Street Food Award at Reffen

HVORNÅR

I weekenden fra lørdag den 8. til søndag den 9. juni 2024 går det løs når Reffen skaber de perfekte rammer om begivenheden, som er blevet en festlig og folkelig succes gennem hele Europa.

OM

European Street Food Awards er en madfestival og street food konkurrence med spændende mad, drikke, musik og aktiviteter, som giver mulighed for at opleve og smage på verden gennem pop-up food trucks. Her serveres kun mad og drikke med kærlighed og passion.

De nationale vindere går videre til den store finale i European Street Food Awards, der finder sted i Saarbrucken, Tyskland, d. 4.-6. oktober, hvor de dyster om titlen som de bedste i Europa.

Smag på mad og drikke, prøv en lækker tasting street food ret, brug din stemme i afstemningen og mærk den autentiske og hyggelige stemning på Reffen med live musik, DJ og aktiviteter.

Gratis adgang.

Mad og drikke købes på pladsen.

Følg med her på begivenheden, hvor vi løbende vil opdatere med information.

VIL DU VÆRE DELTAGER?

Hvis du ønsker at deltage med din madbod ved dette års European Street Food Awards kan du lære mere om, hvordan du ansøger her.

Galleri Reffen april

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.