Copenhagen Street Food 10 år

COPENHAGEN STREET
FOOD 10 ÅR

17. maj kl. 11.30

Gør jer klar til at fejre et årti med lækker streetfood. Vi er stolte over, at kunne invitere jer alle til at fejre 10 år med street food af højeste klasse i København når vi holder en stor fest for at markere denne milepæl den 17. maj.

Forbered dig på en dag fyldt med mad, sjov og festligheder, mens vi reflekterer og glædes over et årti med kulinarisk innovation og fælleskab. Fra vores spæde start på Papirøen til at blive en hjørnesten på den københavnske madscene på Refshaleøen har det været en utrolig rejse, og vi kunne og ville ikke have gjort det uden jer.

Kom til Reffen den 17. maj og vær med til en fantastisk fest med vores ikoniske madboder, livemusik og god stemning hele vejen rundt. Uanset om du er en loyal Reffen-fan eller oplever vores kulinariske lækkerier for første gang, er dette et event, du ikke vil gå glip af. Lad os skåle for 10 års street food-magi i København.

Copenhagen Street Food 10 år

JONAS VISTI
Jonas Visti skaber den perfekte sommerstemning med sin eklektiske blanding af afslappende chill-out beats, forfriskende elektroniske toner og sprudlende tropiske rytmer. Det bliver en eftermiddag fyldt med solskin og gode vibes.

TRYPICAL CUMBIA // LIVE
Trypical Cumbia fortolker Cumbia-genren, som har sin oprindelse i 1950’ernes Colombia, men idag er en udbredt genre i hele Latinamerika. Cumbia er for alle! Den er god til fest, den er sensuel, modsætningsfyldt og sprællevende.
Trypical Cumbia spiller et mix af nøje udvalgte sange og instrumental musik fra Colombia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien samt egne kompositioner og kommer uden tvivl til at få alles hofter til at bevæge sig.

Tidsplan:
11.30 // Madboderne åbner
16:00 // Jonas Visti DJ
20:00 // Tropical Cumbia LIVE
Når udendørsområdet en gang lukker fortsætter festen indenfor i Klub Werkstatt med disco house fra DJ's Ian Bang, Kris percy & Ziggy Phunk.
Så gem datoen og spred budskabet - vi glæder os til at fejre 10 år med street food med jer.
Back yard opening reffen

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.