32_17-5_web-short
32_17-5_web-tall

Loft Groove

17. maj kl. 20.00

Velkommen til Loft Groove - en hyldest til det legendariske fællesskab, som den ikoniske natklub "The Loft" i New York City fik skabt. Loft Groove er en sammensmeltning af fortid og nutid, hvor disco- og housemusik mødes for at skabe en opslugende klub-oplevelse. 

"Loft Groove Collective" består af DJ's Ian Bang, Kris Percy og Ziggy Phunk. Tilsammen har de mere end et halvt århundredes erfaring bag mixerpulten og en fælles passion for at skabe uforglemmelige lydoplevelser. Sammen smelter de disco, house og alt derimellem sammen til et lydtapet, der vil aktivere dine sanser og bevæge dit indre. Ligesom sin navnebror er Loft Groove mere end bare en fest; det er et fristed for dem, der søger forbindelse, udtryk og frem for alt musikkens ubestridelige kraft til at opløfte og forene. 

Uanset om du er en erfaren aficionado eller en nybegynder på scenen, inviterer Loft Groove dig til at slutte dig til kollektivet, fortabe dig i musikken og blive en del af den arv, der er Loft Groove - hvor dit groove-smil vil blive på dit ansigt ind i ugen efter, og ånden fra "The Loft" vil leve videre. 

LINE UP 

Ian Bang
Kris Percy
Ziggy Phunk

~ gratis adgang indtil 22:30 ~ 

~ 80 DKK efter 22:30 ~

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.