Greta Live koncert i Klub Werkstatt - Reffen
Greta Live koncert i Klub Werkstatt - Reffen

GRETA LIVE

25. maj kl. 20.00

FREE ENTRANCE

Glæd jer til at forsvinde ind i rastløsheden med Danmarks nye synth-dronning, GRETA, når Reffen og Klub Werkstatt inviterer dig ind i hendes glitrende og rasende electropop-univers. GRETA skriver magisk popmusik, drevet af nostalgi og inspireret af fremtiden, hvor lytteren falder pladask for hendes karakteristiske 80'er-synths og elektroniske grooves. 

Hendes eventyrlige og hjemsøgende synthpop suppleres af en stram visuel æstetik, der transporterer beskueren ind i et euforisk univers, hvor man ikke kan lade være med at overgive sig til beatet og danse. Hypen omkring GRETA som et fænomenalt live-act har spredt sig som en steppebrand blandt både publikum og anmeldere. GRETA er også planlagt til at spille på dette års Roskilde Festival, hvilket kun gør os endnu mere begejstrede for, at hun vil starte sin sommer på Reffen og Klub Werkstatt. 

TIDSPLAN:
21:00: GRETA - fri entré 

22:30 - sent: Moqst // Christian D'or

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Reffen og Klub Werkstatt til denne særlige aften. 

~ gratis adgang indtil 22:30 ~
~ 80 DKK efter 22:30 ~

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.