EM på storskærm på Reffen. Danmark Slovenien
EM på storskærm på Reffen. Danmark Slovenien

EM på Reffen – Danmark vs. Slovenien

16. juni kl. 16.00 - 23.00

Kom og vær med til en fantastisk aften, når Danmark møder Slovenien i deres første kamp ved EM. Reffen inviterer dig til at opleve spændingen og fællesskabet på Reffen, når vi viser Danmarks første kamp på storskærm ved dette EM. 

Der er adgang for alle, gratis entré og masser af siddepladser – dog efter først til mølle-princippet, så kom tidligt og scor din plads. Tag dine venner og familie med og lad os heppe på, at vores drenge går hele vejen, sammen. Kampen starter kl. 18.00.

Udover denne første, spændende fodboldkamp byder aftenen også på lækker street food og kolde drikke, som du kan nyde mens du ser kampen. Stemningen bliver med garanti elektrisk, og vi kan ikke vente med igen at fejre vores skønne landshold sammen med jer. 

Så sæt kryds i kalenderen, ifør dig din rød-hvide trøje, og kom til Reffen for at støtte Danmark i deres første EM-kamp mod Slovenien. 

Vi glæder os til at se jer.

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.