Reffen åbner den 22. marts

Reffen åbner
den 22. marts!

22. marts fra kl. 12.00

Vi har brugt de mørke måneder på at bygge, rykke rundt og planlægge den syvende Reffen-sæson, og sjældent har vi glædet os så meget til at byde jer alle velkommen.

I den bedste reffenske ånd disker vi op med en masse nyt og spændende på havnekajen i år. Glæd jer til at nyde mange solskinsstunder i vores nye grønne oaser, smagfulde spiseoplevelser fra nye køkkener, frisktappet øl fra vores helt eget bryggeri og et musikprogram med tårnhøje ambitioner.

Meget er nyt, men udsigten over vandet og den helt unikke Reffen-stemning forbliver, som vi elsker dem bedst. Der er med andre ord meget at fejre og skåle for under hele åbningsweekenden.

new-season-reffen-38

Weekendens program

FREDAG

16 – 20 // Beats & grapes
Sving forbi Reffens vinbar, Drueta, og oplev en delikat vinyl DJ session, når Alex Modin og Dj Rex spinner plader. Vi skænker desuden et udvalg af vores favoritvine til blot 50 kr. pr. glas.

20 – LUK // B2B Dj session I Klub Werkstatt
Denne weekend markerer også starten på endnu en fantastisk omgang sene nætter og god stemning i Klub Werkstatt.

LØRDAG

13.00 // Live jazz trio band
I Beer Garden kan du nyde live-jazz kl. 13, mens du prøver nye smage fra de mange madboder.

15 – 17 // Open brewery & ølsmagning
Vi åbner dørene til bryggeriet og byder på rundvisining og gratis smagsprøver af vores egne øl. Er du tørstig efter mere, får du 1 dåse for 40 kr. eller 3 for 100 kr.

20.00 – LUK // B2B Dj session I Klub Werkstatt
Denne weekend markerer også starten på endnu en fantastisk omgang sene nætter og god stemning i Klub Werkstatt.

Alt kommer til at smage og lyde forrygende i åbningsweekenden, og hvis det utænkelige sker, at vejret ikke sidder lige i skabet, er der altid læ og varme vibes indenfor i Beer Garden og Werkstatt.

Klub-werkstatt-2024
Klub Werkstatt logo

Åbningsfest i
Klub Werkstatt

Denne weekend markerer også starten på endnu en fantastisk omgang sene nætter og god stemning i Klub Werkstatt. Vi skyder sæsonen i gang med en solid omgang b2b2b2b22b2b sæt hele weekenden.

Fri entré indtil kl. 22:30
80 DKK efter kl. 22:30

Kend dit Reffen

Live koncerter, nye spisesteder, fester, kunst- og musikfestivaler og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de allerførste der hører om alt det, der rører sig på Reffen.