Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Reffens nye
indendørs
eventhal.

Werkstatt167

Sommerhalvåret i Werkstatt 167

I sommerhalvåret er Werkstatt 167 en del af Reffen – Copenhagen Street Food, som det eneste indendørs-venue på de mere end 12.000 kvadratmeter Reffen råder over.

Som en kulturel legeplads for kreativitet og udfoldelse, og som et af de sociale samlingssteder for Reffens gæster, er hallen en skueplads for udstillinger, rammen for festen og gæsten, et koncert-venue for stemningsfulde musikoplevelser samt et gastro-laboratorie, hvor du kan være med i køkkenet.

Hver uge i sommersæsonen vil der være fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter – alt sammen i tråd med Reffens vision om at være en kreativ legeplads for iværksættere, kreative ildsjæle og de lokale helte. Og så kan Werkstatt 167 forresten redde manges humør i tilfælde af dårligt vejr, da der er god mulighed for at slå sig ned med street food og drinks.

Vinterhalvåret i Werkstatt 167

Fra september til og med marts kan du leje Werkstatt 167 til det event, der kræver sit rum. Det gamle maskinværksted byder på stemningsfulde stunder i de kontrastfyldte omgivelser – nærmest helt uden begrænsninger.

Om det er produktlanceringen, konferencen eller festen, så har Werkstatt 167 det rå autentiske udtryk og historien til at skabe mindeværdige oplevelser for dine gæster. Vores sjak er med dig hele vejen – fra den første idé til den aktuelle eksekvering – med specialdesignede løsninger til dit arrangement.

 

Hallen er tilgængelig for udlejning i årets køligere måneder:

1. September – 30. september: mandag-fredag
1. oktober – 31. marts: alle ugens dage

Stay tuned on events in Werkstatt

reffen.dk/events