Social

Reffen Coffee Roastery

Det københavnske kafferisteri, Nordhavn Coffee Roasters (NCR), åbner et demo-kafferisteri, en butik og en kaffebar på Reffen.

Lokalerne er designet til forskellig brug. Et mindre kafferisteri med en 6 kg-tromle kafferister til både produktion og demonstration. En butik, hvor man kan købe det nyeste udstyr til kaffebrygning, et kaffelaboratorium, hvor man kan køre workshops og edutainment events. En mobil kaffebar og kaffevogne, der forsyner hele området med friskristet specialkaffe, wienerbrød og forskellige lækkerier

Kaffelaboratoriet afholder regelmæssigt kaffesmagninger med det formål at sprede specialkaffekulturen. Ved at dele ud af deres viden og ekspertise ønsker de at bygge bro over kløften mellem producenter og forbrugere. Der vil blive sat et stærkt fokus på bæredygtighed på tværs af hele forsyningskæden, fra bønner til kop. Der tilstræbes at arbejde ud fra et ”reduce-reuse-recycle”-tiltag i kaffebaren for at øge forbrugernes bevidsthed om konsekvenserne af deres kaffevaner og dennes globale effekt. Best pracis og bæredygtigt ageren (såsom brugen af genanvendelige kaffekopper, indsamling og sortering af affald og genbrug af kaffegrums til andre formål) vil blive prioriteret i henhold til ideen bag cirkulær økonomi.

Produktionen foregår separat, men synligt for de besøgende og kører på fuld tid for at producere kaffe til butikken, hvor det er muligt at købe kaffebønner og lære at brygge kaffe til hjemmebrug, instrueret af vores roastere og baristaer.

KONTAKT

Reffen
Refshalevej 167 A
1432 København K
CVR 38440098

Send os en mail på info@reffen.dk

Pressekontakt:
Pernille Grønning
+45 2283 0342
presse@reffen.dk

Kontant betaling?
Henvend dig i REF BAR for at veksle kontanter til kreditkort.

ÅBNINGSTIDER

Reffen er lukket ned for vinteren fra d. 17. december 2018.

Vi glæder os til at skyde en ny sæson i gang, når vi åbner Reffen igen foråret 2019!

NYHEDSBREV

Ønsker du at modtage nyheder om Reffen, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi lover ikke at spamme dig.