Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Her kan du spise et vegetarisk og vegansk måltid på Reffen

Reffen bugner af lækre vegetariske og veganske valgmuligheder. Få et overblik over dem alle her.

Reffen har 6000 m2 udelukkende med foodtrucks, så det kan være svært at vælge, hvad man skal spise. Men nu har vi gjort det lidt lettere for dig, der ikke spiser kød ved at lave en guide over dine mange mundvandsdrivende muligheder.

V = vegetarisk   Veg = vegansk

Baobab (V, Veg)

Baobab laver afrikanske egnsretter. Smag for eksempel signaturretten ”Domodar”, en traditionel gambiansk peanutbutter gryderet med ris, kål, sødekartofler og friske grøntsager.

Everest (V, Veg)

Hos Everest Nepalese Food får du autentisk, velsmagende og nepalesiske klassikere. Prøv deres dumplings, nudelsuppe med forskellige grøntsager eller deres varme linsesuppe.

Maroc Maroc (V, Veg)

Maroc Maroc serverer lækkerier fra det udsøgte marokkanske køkken. Så hvis du er til couscous, rødbede- og kikærtesalat og pirogger med grøntsagsfyld, er det her, du skal mætte dig.

Crepes a la carte (V, Veg)

Hos Crepes a la Carte er dejen lavet fra bunden og fyldet består af friske, lækre ingredienser. Prøv deres pandekage med portobellosvampe, mozzarella, spinat, tomat og grøn pesto.

Nomames (V, Veg)

Nomames laver klassisk, autentisk mexicansk street food. Smag deres burrito med forskellige svampe, chipotle, sorte bønner, quacamole og salt eller klassiske nachos med quacamole og salsa.

Buddha Rolls

Den ultimative nærende vegetariske buddha bowls & rolls. I Buddha Rolls fremtryller familien Shafi forårsruller og bowls, der smager af alt det bedste fra Asien. Resultatet er udsøgte ruller og farverige bowls med masser af planter og smag.

Pastalab (Veg)

Med italiensk passion får du her hjemmelavet pasta og panzerotti i ægte street food style. Hvis du ikke har smagt panzerotti før, bør du udnytte muligheden hos Pastalab nu; friturestegt brød med et indre af tomatsauce og smeltet mozzarella.

The Real Greek (V, Veg)

The Real Greek mestrer kunsten at lave gyros til perfektion. Spis dig mæt i halloumi, svampe, pitabrød, græsk salat og dressinger – det føles som en solrig sommerdag på en hvid græsk strand.

Ramsløg.cph (V, Veg)

Ramsløg.cph er eksperter i at lave lækre salater i bowls og wraps med knasende friske ingredienser og smagfulde overraskelser. De laver også en af byens bedste omgang pomfritter – helt fra bunden og vendt i salt og krydderurter.

The Farm (V, Veg)

Hos The Farm består menuen af tre forskellige lækre burgere, hvoraf den ene burger er vegetarisk. Til din burger kan du bestille deres lækre pomfritter og en forfriskende lavendel lemonade.

Tacos Pastor (Veg)

Hvad er bedre end tacos med masser af friske råvarer og autentiske smage fra Mexico? Få den vegetariske udgave hos Tacos Pastor.

Holy Krapow (V, Veg)

Prøv en af de mest populære street-food retter hos Holy Krapow – en Pad Krapow i den veganske udgave laves med masser af svampe, hvidløg, chili og hellig basilikum. Den serveres med ris og er du vegetar, så kan du tilføje et spejlæg på toppen.

Indian Bites (V, Veg)

Hos Indian Bites står den på et udvalg af de bedste indiske retter i vegetariske udgaver med masser af spice og krydderier. De byder blandt andet på den populære Chana Masala med kikærter og smæk på smagen.

Awasana (Veg)

Borani Banjan er en Afghansk street food, som du kan få hos Awasana. Den består af friteret aubergine og er fuld af smage fra tomat, hvidløg, yoghurt som blandes sammen.

Cheesy Dreams (V)

Prøv den populære ret fra alperne i en vegetarisk udgave. Hos Cheesy Dreams serverer de en raclette med lækker smeltet ost, kartofler og syltet grøntsager.

Osteria Lamuri (Veg)

Få vegetariske pizzaer lavet med masser af kærlighed fra Angela og Nicolas bag Osteria Lamuri. Nicolas er pizza maestro – altid på jagt efter den bedste tomatsovs og de bedste toppings. De serverer også fantastisk smagfuld vegetarisk lasagne med pesto og kartoffel.

Kaburi Sushi (V, VG)

Joel Crisostomo Santos er specialiseret i det japanske køkken og i særdeleshed i kunsten at lave mad, som man i øvrigt også kan spise med øjnene! Joel laver også den lækreste vegetariske rice bowl – friske og sunde råvarer.

Gosht(Veg)

Hos ægteparret Shayan Shadala og Rojgar Hama Jaza fra Gosht, kan du få grillede auberginer, der serveres på hjemmebagt kurdisk fladbrød med forskellige slags tilbehør og er stærkt vanedannende.

Ibiza Bowls (V, Veg)

Veganske burgers & wraps smækfyldt med alverdens grønne lækkerier fra Ibiza Bowls finder du også på Reffen og endda besøgt i 2022 af ingen ringere end Hollywood-skuespilleren Woody Harrelson. I en smukt dekoreret food truck finder du alle regnbuens farver i en af de plantebaserede og farverige bowls fra Ibiza Bowls