Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Her kan du spise et vegetarisk og vegansk måltid på Reffen

Reffen bugner af lækre vegetariske og veganske valgmuligheder. Få et overblik over dem alle her.

Reffen har 6000 m2 udelukkende med foodtrucks, så det kan være svært at vælge, hvad man skal spise. Men nu har vi gjort det lidt lettere for dig, der ikke spiser kød ved at lave en guide over dine mange mundvandsdrivende muligheder.

V = vegetarisk   Veg = vegansk

Baobab (V, Veg)

Baobab laver afrikanske egnsretter. Smag for eksempel signaturretten ”Domodar”, en traditionel gambiansk peanutbutter gryderet med ris, kål, sødekartofler og friske grøntsager.

Everest (V, Veg)

Hos Everest Nepalese Food får du autentisk, velsmagende og nepalesiske klassikere. Prøv deres dumplings, nudelsuppe med forskellige grøntsager eller deres varme linsesuppe.

Burger Anarchy (V, Veg)

Burger Anarchy kæler for samtlige detaljer, gør brug af lokale råvarer og laver alt fra bunden. Og så kan du få samtlige af deres burgere med en plantebaseret bøf lavet på rødbeder, svampe og bønner.

Crepes a la carte (V)

Hos Crepes a la Carte er dejen lavet fra bunden og fyldet består af friske, lækre ingredienser. Prøv deres pandekage med portobellosvampe, mozzarella, spinat, tomat og grøn pesto.

Malawa Truck

I den mellemøstinspirerede Malawa Truck finder du sprøde, krydrede wraps. Få den med fyld af hummus, tahin, friske forårsløg, tomat og friske urter. Pandekagen består af en masse tynde lag, der gør den let og saftig.

Maroc Maroc (V, Veg)

Maroc Maroc serverer lækkerier fra det udsøgte marokkanske køkken. Så hvis du er til couscous, rødbede- og kikærtesalat og pirogger med grøntsagsfyld, er det her, du skal mætte dig.

Nomames (V, Veg)

Nomames laver klassisk, autentisk mexicansk street food. Smag deres burrito med forskellige svampe, chipotle, sorte bønner, quacamole og salt eller klassiske nachos med quacamole og salsa.

Nordic hotdog (V, Veg)

Hos Nordic Hotdog får du en skøn gourmet-hotdog med frisk brød, som er tilpasset sæsonens råvarer, og hvor der er kræset for enhver detalje. Prøv den med vegansk bratwurst, ramsløgmayo, syltet rabarber, rugbrødskrummer og asparges.

Pastalab (V)

Med italiensk passion får du her hjemmelavet pasta og panzerotti i ægte street food style. Hvis du ikke har smagt panzerotti før, bør du udnytte muligheden hos Pastalab nu; friturestegt brød med et indre af tomatsauce og smeltet mozzarella.

The Real Greek (V, Veg)

The Real Greek mestrer kunsten at lave gyros til perfektion. Spis dig mæt i halloumi, svampe, pitabrød, græsk salat og dressinger – det føles som en solrig sommerdag på en hvid græsk strand.

Ramsløg.cph (V, Veg)

Ramsløg.cph er eksperter i at lave lækre salater i bowls og wraps med knasende friske ingredienser og smagfulde overraskelser. De laver også en af byens bedste omgang pomfritter – helt fra bunden og vendt i salt og krydderurter.

The Farm (V, Veg)

Hos The Farm består menuen af tre forskellige lækre burgere, hvoraf den ene burger er vegetarisk. Til din burger kan du bestille deres lækre pomfritter og en forfriskende lavendel lemonade.

The Green Garden (V, Veg)

Bæredygtighed og økologi er i fokus hos The Green Garden. Her serverer de frisk juice, smoothies, et udvalg af forskellige salater og lækre fyldige grønsagssupper.