Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Reffens indendørs spisehal byder på fænomenal street food

Hvis du troede, at efteråret betød, at du skulle undvære street food på Reffen, kan du heldigvis godt tro om igen.

I Reffens indendørs spisehal, finder du nemlig vinterens bedste street food, der tager dig med på tur helt fra sydstaternes hede simreretter til den indiske kysts lækkerier. Rummet er fyldt med levende lys og en varm duft af mad, akkompagneret af evig musik og en stille summen af liv.

Dan dig et overblik over madboderne her.

Big Easy

Sæt tænderne i ægte comfort- og soulfood direkte fra Louisiana og New Orleans.

Hos Big Easy handler det om at anvende så mange lokale råvarer som muligt, tilberede dem med fokus på intensitet og balance samt at udnytte råvarerene bedst muligt og dermed undgå unødig madspil. Gryderne er fyldte med rygende varm cajun spiced gumbo (gryderet med kylling, ris, selleri og græskar), intens poutine (oksekød i ølsovs, pomfritter og ost) og grillede østers.

Alt du skal gøre, når du besøger Big Easy’s madbod, er derfor at åbne sanserne og lade dig forkæle af duftene og smagene fra Sydstaten.

Psst! Big Easys food truck har i sine unge dage kørt Texas tynd som turbus for den legendariske countrysanger Willie Nelson. I dag er den udstyret med et komplet professionelt køkken.

Thrilla in Manila

Thrilla in Manilla er kendte for at blande kendte smage med smage, du slet ikke vidste eksisterede. Du er altså garanteret en særlig smagsoplevelse, uanset om du vælger deres bløde, sprøde og krydrede bao, deres risskål med kylling eller deres oksefilet, marineret i sydøstasiatiske urter.

I det filippinske køkken kan du spore spanske, japanske, indonesiske, kinesiske og amerikanske aner. Det samme gælder for maden hos Thrilla in Manilla.

Psst! Thrilla in Manilla er den første filippinske fusions restaurant i København

Italian Cuisine Slices

Med retter som gnocchi, risotto og panna cotta er der garanti for smagsoplevelser, der gør dig glad helt ind i hjertet.

Hos Italian Cuisine Slices finder du italienske specialiteter lavet med inspiration fra Sicilien med sæsonens danske råvarer. Netop sæsonens råvarer spiller hovedrollen i de autentiske, italienske opskrifter, hvor man virkelig kommer alle smagsnuancerne igennem. Kokken, Davide, er selv fra Sicilien og har erfaring fra de mange italienske pizzeriaer i København.

Aldrig har italiensk mad smagt bedre!

Psst! Kokken Davide har rødder i Sicilien og Italien. Han kom først til Danmark i 2010.

Muchos Tacos

Et menukort med autentiske, mexicanske street food retter.

På menuen finder du blandt andet sprøde, hjemmelavede nachos og lækre tacos. Alt er hjemmelavet med friske ingredienser – du må især ikke gå glip af den traditionelle mexicanske dessert Jericaya, en krydsning mellem en flan og en creme brulée.

Mexicanske retter smager ikke kun godt. De ser også fantastisk lækre og farverige ud.

Pss! Det mexicanske køkken er et stærkt et af slagsen, der med bl.a. chili og paprika kan få kropstemperaturen til at stige hos de fleste.

My Beautiful Kitchen

En autentisk japansk tilføjelse til Reffens spisehal.

Hos My Beautiful Kitchen kæler de for smagsløgene med hjemmelavet Gyoza-dumplings – små vidundere pakket med smag og nænsomt foldet om fyld med kylling, rejer eller tofu. Først steges de for derefter at blive dampet under låg, hvilket giver dem den perfekte konsistens af både det sprøde og det bløde.

Du kan også varme dig på en ramen, den traditionelle japanske nudelsuppe, som er en umami-bombe ud over det sædvanlige.

Psst! Umami er den 5. grundsmag, og den udgør sammen med surt, salt, sødt og bitter de fem grundsmage, tungen er i stand til at smage.

The Real Greek

Hos The Real Greek er respekten for de stolte græske traditioner enorm.

The Real Greek sørger for simpel græsk mad af god kvalitet. Du kan smovse dig i græske favoritter, såsom græske dolmades og autentiske græske gyros i luftige lækre pitabrød og hjemmelavet tzatziki – selvfølgelig helt som vi alle husker den fra Grækenland.

Hvis du er rigtig sulten, anbefaler vi, at du bestiller deres lækre, saftige og sprøde pomfritter.

Psst! Vidste du, at gyros faktisk udtales”jiiros” på græsk?