Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Reffen forlænger sæsonen og åbner ny indendørs spisehal

Vi har gået og brygget på noget stort. Denne vinter lukker vi ikke ned for vinteren. I stedet forlænger vi sæsonen og åbner en ny indendørs spisehal.

Reffens nye spisehal

Spisehallen med navnet ”Werkstatt” er en rå og upoleret maskinhal på 1.000 m2, hvor du kan få det bedste street food, de fedeste events og en stemning, der sender tankerne tilbage til det gamle Papirøen.

Werkstatt symboliserer den industrielle fortid, det rå, ærlige udtryk fra Refshaleøen og giver dermed København et nyt åndehul fra byen, hvor du kan glemme hverdagens stress og jag og nyde den hyggelige atmosfære, musik og fænomenale street food.

Spisehallen inviterer til alt fra afterwork-hygge over en fyraftensdrink til en søndagstur med familien – tempoet sætter du selv. Og det hele krydres med musik, spil og events. Vi håber på den måde, at Werkstatt bliver knudepunkt for aktiviteter og underholdning i København.

Street food fra alle verdenshjørner

Maden i Werkstatt tager dig på tur helt fra sydstaternes hede simreretter til den indiske kysts lækkerier. Rummet er fyldt med levende lys og en varm duft af mad, akkompagneret af evig musik og en stille summen af liv.

I baren kan du nyde frisktappede øl fra Reffens nye fadøls-væg, lækre cocktails, gode vine og friskbrygget kaffe. I vintermånederne kan du sågar varme dig på en varm cider eller lumumba, eller du kan bringe lidt af sommeren tilbage med en funky mango.