Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Her kan du få asiatisk mad med masser af smag

Fra forårsruller og dumplings til lækre stærke karryretter. Vi er vilde med asiatisk mad.

Hvis du også har en forkærlighed for det store kontinent og deres mad, så læs med her, hvor vi har listet alle de madboder på Reffen, der serverer fantastiske retter fra det store kontinent.

Kaburi Sushi - Det japanske køkken

Det japanske køkken er blevet enormt populært i Danmark. Med god grund. Japanske retter er typisk lette, ikke så fede og dejligt milde i smagen.

Hos Kaburi Sushi har de specialiseret sig i det japanske køkken og i særdeleshed i kunsten i at lave frisk sushi – som du i øvrigt også kan spise med øjnene. Du kan også få deres populære poke bowl med laks. Der er kun én ulempe. Du risikerer at blive afhængig.

Everest Nepalese Food – det nepalesiske køkken

Det nepalesiske køkken trækker på flere forskellige asiatiske traditioner, især fra Indien, Kina og Tibet. Det vil du også opdage hos Everest Nepalese Food, hvor du kan få alt fra dampede dumplings og kylling-nudelsuppe til dampede ris, grøntsager, karrymarineret kylling og linsesuppe.

Du får med andre ord autentisk, velsmagende nepalesiske klassikere.

Holy Krapow - autentisk Thai street food

Hos Holy Krapow får du en af de mest populære street food-retter fra Thailand – nemlig Pad Krapow. Den kendetegnes ved brugen af hellig basilikum – såkaldt Krapow. Den er med til at sætte prikken over i’et og sørge for at retterne tager dig med til et gadehjørne i Bangkok. Deres retter fås i tre niveauer af styrke; og med Thai-style styrken er der god mulighed for at den sætter brand i smagsapparatet.

Hos Holy Krapow serverer de deres Pad Krapow med kylling, gris eller vegetarisk.