Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Her kan du få asiatisk mad med masser af smag

Fra forårsruller og dumplings til lækre stærke karryretter. Vi er vilde med asiatisk mad.

Hvis du også har en forkærlighed for det store kontinent og deres mad, så læs med her, hvor vi har listet alle de madboder på Reffen, der serverer fantastiske retter fra det store kontinent.

Kaburi Sushi - Det japanske køkken

Det japanske køkken er blevet enormt populært i Danmark. Med god grund. Japanske retter er typisk lette, ikke så fede og dejligt milde i smagen.

Hos Kaburi Sushi har de specialiseret sig i det japanske køkken og i særdeleshed i kunsten i at lave frisk sushi – som du i øvrigt også kan spise med øjnene. Du kan også få deres populære poke bowl med laks. Der er kun én ulempe. Du risikerer at blive afhængig.

Everest Nepalese Food – det nepalesiske køkken

Det nepalesiske køkken trækker på flere forskellige asiatiske traditioner, især fra Indien, Kina og Tibet. Det vil du også opdage hos Everest Nepalese Food, hvor du kan få alt fra dampede dumplings og kylling-nudelsuppe til dampede ris, grøntsager, karrymarineret kylling og linsesuppe.

Du får med andre ord autentisk, velsmagende nepalesiske klassikere.

Thrilla in Manilla - Det filippinske køkken

Maden i Fillippinerne er et krydret og interessant mix af køkkener fra hele verden. Du vil kunne spore spanske, japanske, indonesiske, kinesiske og amerikanske aner i maden, hvilket skyldes ø-statens forhistorie som koloniland.

Hos Thrilla in Manilla serverer de lækre, krydrede kødspyd med ris og stegte grøntsager.