Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Her kan du få asiatisk mad med masser af smag

Fra forårsruller og dumplings til lækre stærke karryretter. Vi er vilde med asiatisk mad.

Hvis du også har en forkærlighed for det store kontinent og deres mad, så læs med her, hvor vi har listet alle de madboder på Reffen, der serverer fantastiske retter fra det store kontinent.

Kaburi Sushi - Det japanske køkken

Det japanske køkken er blevet enormt populært i Danmark. Med god grund. Japanske retter er typisk lette, ikke så fede og dejligt milde i smagen.

Hos Kaburi Sushi har de specialiseret sig i det japanske køkken og i særdeleshed i kunsten i at lave frisk sushi – som du i øvrigt også kan spise med øjnene. Du kan også få deres populære poke bowl med laks. Der er kun én ulempe. Du risikerer at blive afhængig.

Ranee’s - Det thailandske køkken

Det thailandske køkken har ry for at balancere smagselementerne bitter, salt, sur og sød i det enkelte måltid. Det vil du også opleve hos Ranee’s på Reffen, hvor du finder retter fra det nordøstlige Thailand baseret på frisk fisk, bæredygtige, økologiske og lokale råvarer.

Hos Ranee’s får de thailandske retter desuden et tvist, idet de ikke er bange for at være kreative og kombinere thaismage med danske råvarer.

Thrilla in Manilla - Det filippinske køkken

Maden i Fillippinerne er et krydret og interessant mix af køkkener fra hele verden. Du vil kunne spore spanske, japanske, indonesiske, kinesiske og amerikanske aner i maden, hvilket skyldes ø-statens forhistorie som koloniland.

Hos Thrilla in Manilla serverer de lækre, krydrede kødspyd med ris og stegte grøntsager.

Gang Nam-Nam - Det koreanske køkken

De færreste kender det koreanske køkken. Det skyldes højst sandsynligt, at det overskygges af de to nabokøkkener i Kina og Japan. Men det er ikke fair.

Gang Nam-Nam forkæler dine smagsløg med en krydret nudelsuppe i både en kold og varm udgave med håndlavede nudler, krydrede æg og hjemmelavet kimchi til. Generelt byder de på smuk og velsmagende mad, som du ikke kan undgå at komme til at elske.

Everest Nepalese Food – det nepalesiske køkken

Det nepalesiske køkken trækker på flere forskellige asiatiske traditioner, især fra Indien, Kina og Tibet. Det vil du også opdage hos Everest Nepalese Food, hvor du kan få alt fra dampede dumplings og kylling-nudelsuppe til dampede ris, grøntsager, karrymarineret kylling og linsesuppe.

Du får med andre ord autentisk, velsmagende nepalesiske klassikere.

Dhaba - Det indiske Køkken

Det indiske køkken er varmt og velsmagende med skønne aromatiske krydderrier, såsom spidskommen, karry, chili og hvidløg.

Dhaba er ingen undtagelse! Her kan du få cauliflower tandoori, chicken tandoori, økologisk mango lassi og naanbrød – tilberedt i en autentisk indisk tandoori-ovn.

Hvis du ikke har været i Indien før, så kommer du ikke tættere på nu.