Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Spis dig gennem Europa

Du behøver ikke at bruge hverken tid eller penge på at rejse hele Europa rundt for at smage på alt den lækre europæiske mad. Tværtimod. Du kan faktisk nøjes med at hoppe op på jernhesten, cykle ud til Reffen og smage på alt den europæiske street food, vi serverer.

 Sagt med andre ord: Det bliver ikke lettere at spise dig gennem Europa.

DANMARK

Nordic Hotdog

Hos Nordic Hotdog får du ikke hvilken som helst klassisk dansk hotter – nej, du får en skøn gourmet-hotdog med friskbagt brød, hvor der er kræset for enhver detalje.

Alt topping er desuden hjemmelavet, lige fra remouladen og kakaomælken til de koldsyltede agurker.

FRANKRIG

Crepes a la carte

Hvem er ikke vild med en fantastisk lækker, tynd og saftig fransk crepes? Hos Crepes a la carte serverer de deres egne moderne fortolkninger af den klassiske ret. Og de kan garantere, at dejen altid er lavet fra bunden, og at fyldet består af friske ingredienser.

Prøv deres saltede crepes med skinke, mozzarella, tomat, spinat, parmesan og pesto.

Republique

Hos République møder dine smagsløg den franske bistro, når den er aller bedst.

Thomas Skov, der står bag, tager dig med på en rejse til det hippe Paris, der er fyldt med etnisk diversitet. Han serverer klassiske franske retter – ofte med en kreativ twist.  Du kan blandt andet se frem til Steak Frites med bearnaise-dip.

ENGLAND

Fish and chips

Fish and chips består af friturestegt fisk serveret med en masse sprøde pomfritter. Retten stammer fra England og er et eksempel på en kulinarisk fusion, idet de to hovedkomponenter begge blev introduceret af immigranter.

Hos Fish & Chips på Reffen kan du nyde hjemmelavet mad med ingredienser af høj kvalitet og lavet med stor kærlighed, inklusiv den klassiske, engelske hof ret.

ITALIEN

Pastalab

Italien er især kendt for deres To Die For Pasta. Hos PastaLab får du hjemmelavet pasta og panzerotti i ægte street food style. Hvis du ikke har smagt panzerotti før, bør du virkelig udnytte muligheden nu; friturestegt brød med et indre af tomatsauce og smeltet mozzarella.

Behøver vi sige mere?

Giovanni's Pizzabus

Giovanni’s Pizzabus er en blanding af kokkens sicilianske og italienske rødder og forkærlighed for de gode råvarer. Her kan du få klassiske pizzaer og sandwich lavet på surdej, ligesom du kan smage spændende nye smagskombinationer.

Hver måned byder de på en ny og spændende pizza!