Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Guide: Danske madoplevelser på Reffen

På Reffen kan du smage lækker mad fra alle verdenshjørner med over 17 forskellige nationaliteter repræsenteret. MEN, du behøver faktisk slet ikke at rejse så langt for at få en anderledes og spændende madoplevelse – det danske køkken og de danske råvarer er bestemt også værd at udforske.

Vi har derfor samlet en liste over alle de madboder på Reffen, der serverer klassisk dansk mad.

Nordic Hotdog

Hos Nordic Hotdog får du ikke hvilken som helst klassisk dansk hotter – nej, du får en skøn gourmet-hotdog med friskbagt brød, hvor der er kræset for enhver detalje. Alt topping er desuden hjemmelavet, lige fra remouladen og kakaomælken til de koldsyltede agurker.

Pølsen – én af de vigtigste ingredienser – er selvfølgelig også håndlavet og kommer fra Nørre Søby.

Hvis du godt kunne tænke dig en hotdog, men den gerne må være lidt udover det sædvanlige, så er det Nordic Hotdogs du skal sætte tænderne i.

Grillfisken

Helt underspillet og med udsigt til vandet ligger Grillfisken, hvor du kan få noget af det bedste, Danmark kan tilbyde: en grillet makrel.

Makrellen er fanget ved skånsomt kystfiskeri og al tilbehøret er økologisk. Fisken skal nydes med citron og enten nye danske kartofler eller salat med grillet gulerod og perlebyg. Dertil kan du få Grillfiskens dip af rabarber og bær eller deres yoghurtdressing med friske urter.

Danmark har aldrig smagt bedre!