Amedeo
INSTAGRAM
Følg med på ...

Search

BIKSTOK // THØGER DIXGAARD // VERDENS STØRSTE BINGO // 1.000 GRATIS ØL // MEGET MEGET MEGET MERE

Reffen inviterer alle til kæmpe sensommerfest den 7. september.

Verdens største dag bliver et festfyrværkeri af fantastisk musik fra Danmark, mad fra hele verden, det vildeste bingovanvid fra månen & fest af international standart – alt der er på programmet denne dag er ganske gratis

VERDENS STØRSTE BINGO?
Hjælp Reffens egen Big Tasty Bingo med at slå Guinness-rekorden i verdens største bingo. Rekorden tilhører lige nu Columbia og havde 70.080 deltagere.. Kan denne rekord slås af et lille land som Danmark? Vi vil i hvert fald prøve, og det gør vi ved at samle alle til et Big Tasty Bingospil uden deltagerbegrænsning – alle, der har lyst til at deltage kan deltage, og så er det totalt gratis!

Præmielisten opdateres løbende – følg med! Men vi kan afsløre allerede nu, at du kan vinde:

  • 1 års forbrug af Royal øl
  • Din egen food truck
  • Værdikort på DKK 2.500 til Reffen

PROGRAM
14 // DJ Rosa Lux
16 // Thøger Dixgaard (live)
17 // 1000 gratis Royal øl
17 // DJ Stenbæk & Dixgaard
18.30 // Verdens Største Bingo #1
19.15 // Verdens Største Bingo #2
20 // Bikstok ( live )
21 // Simon Dokkedal
23 // Ak94 og r.(i).p.

BIKSTOK
Behøver vel næsten ikke en introduktion… Danmarks ubestridt bedste dancehallgruppe bestående af Eagger, Pharfar og Blæs Bukki. Spillede til årets udgave af Roskilde Festival 2019, hvor Gaffa gav dem fulde 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THØGER DIXGAARD
Numrene ‘Former’, ‘Tø mig op’, ‘Blød indeni’ og ‘Lige her’ er blevet streamet millioner af gange og har ligget i toppen af de danske hitlister uge på uge. Bag dem står sanger, sangskriver og producer Thøger Dixgaard; den blonde Aarhus-dreng med det smittende smil, den uprætentiøse attitude og en enorm musikalitet.

SIMON DOKKEDAL
Simon Dokkedal er kendt for Den Sorte Skole – en københavnsk sample- og komponistduo – men også som en af Danmarks bedste solo DJ’s. Han har spillet for os flere gange og leverer varen hver evig eneste gang!

ROSA LUX
Rosa Lux er DJ, sanger og producer fra Danmark. Hun er mest kendt for sangen ‘Min klub først’ fra debutalbummet Monsters. Hun skrev den sammen med sangerinden Alberte Winding, som også har udgivet den i sin version.

Leave a Comment