Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

De italienske himmelstormere og groove maestros, Nu Genea, giver den 13. august gratis live-koncert på Reffen. Kom og oplev det napolitanske bands otte musikere spille en pulserende og lykkeskabende sommerkoncert, hvor Reffen omdannes til virkelighedens Bar Mediterraneo. 

Det kommer til at syde og boble og bli’r et kæmpe forza til alt, som lyder godt og føles rigtigt – altså en koncert, som absolut ingen bør gå glip af. Derfor er koncerten gratis, og alle er velkommen. Vi forventer mange glade gæster til koncerten, så kom i god tid for at få en god plads tæt på stjernerne. 

Nu Genea, dannet af Massimo Di Lena og Lucio Aquilina, (kult)hitter stort i hele verden med dets charmerende, retro-futuristiske lyd, der kombinerer disco, boogie, elektronisk musik, funky, Afrobeat, Italo disco og dub. Et uimodståeligt og energisk mix af genrer, der får alt og alle til at overgive sig til rytmen.

I 2015 udgav Nu Genea albummet The Tony Allen Experiments lavet sammen med Afrobeat-legenden Tony Allen, som vakte stor genlyd blandt musikelskende rytme-aficionados. Bandets første eget album Nueva Napoli udkom i 2018 og blev det næstbedst sælgende vinylalbum på Discogs i 2019. Sidste år udgav Nu Genea albummet Bar Mediterraneo, der ifølge bandet selv er et imaginært og åbent sted, hvor mennesker mødes og smelter sammen.