S’morebread

Så er der smørrebrød på Reffen! Madboden ved navn S’morebread er resultatet af et samarbejde mellem Karsten Bøttker (The Meatball Show ) og den unge og talentfulde August Theil, fra den nye bølge af utrolig dygtige, dedikerede & arbejdsomme kokke

S’morebread byder på smørrebrød indenfor det nynordiske køkken med lokale og sæsonære råvarer og masser af urter. Lige nu kan du vælge mellem 4 slags smørrebrød; tatar rørt op med urter, estragon og toppet med jordskokkechips, laksemad med dild og kinaradise, hønsesalat med svampe og selleri og kartoffelmad med danske kartofler, løvstikke, kartoffelchips og karse.

KONTAKT

Reffen
Refshalevej 167 A
1432 København K
CVR 38440098

Send os en mail på info@reffen.dk

Pressekontakt:
Pernille Grønning
+45 2283 0342
presse@reffen.dk

Kontant betaling?
Henvend dig i REF BAR for at veksle kontanter til kreditkort.

ÅBNINGSTIDER

Madboder & værksteder:

Fredag: 12-20
Lørdag: 12-20
Søndag: 12-18

Barerne:
Fredag og lørdag lukker barerne først kl 22.00

Jul på Reffen
Reffen har sidste åbningsdag for denne sæson søndag d. 16. december, og lukker ned for vinteren fra d. 17. december 2018 til og med d. 27. marts 2019

Vi glæder os til at skyde en ny sæson i gang, når vi åbner Reffen igen d. 28. marts 2019

NYHEDSBREV

Ønsker du at modtage nyheder om Reffen, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi lover ikke at spamme dig.