Amedeo
INSTAGRAM
Følg med på ...

Search

LIVE JAZZ PÅ REFFEN

Gør din tirsdag aften til en jazzberigende oplevelse, når vi her på Reffen sammen med vores gode ven Jonas Visti – DJ og vært på P8 Jazz – hver uge præsenterer et spændende navn indenfor genren med en stemningsfyldt koncert🤗.

Jonas Visti holder stemingen kørende efter koncerten og spiller særligt udvalgte jazz plader helt frem til kl. 22🎶.

 

KONCERT LINEUP:

PETER MAROTT UNIVERSE // Tirsdag den 4.6
Peter Marott’s soloprojekt “Universe” blander afslappende elektroniske flader med drømmende trompetspil. Musikken opstår i nuet og det er derfor altid en unik koncertoplevelse. Peter Marott er en alsidig musiker, som bevæger sig uhindret mellem genrerne. Udover at være en anerkendt jazzmusiker har han spillet og indspillet med kunstnere som Mike Sheridan, Lars HUG, Per Vers og Mc Einar m.fl. Læn dig godt tilbage og flyv med ud i hans melodiske og legende univers.

DAWDA JOBARTEH // Tirsdag den 11.6
Med Dawda Jobarteh, den prisvindende koraspiller, komponist og sanger mødes ældgamle afrikanske traditioner med et åbent sind og en moderne tilgang. Den gambisk-fødte musiker er født ind i griot-familien Jobarteh, som i generationer har været musikere og historiebærere. At han har den musikalske arv i orden høres i hans sublime strengespil på den harpelignende kora.

OLOF MELANDER & TERKEL NØRGAARD // Tirsdag den 18.6
Den svenske producer Olof Melander og den danske trommeslager Terkel Nørgaard mødes i dette improvisations-projekt, hvor Melanders abstrakte electronics møder Nørgaards eksplosive jazzstil, fuld af farver og toner. Olof Melanders musik skaber ofte en følelse af fred og rolighed sammen med en enorm abstrakthed i rytmerne, hvilket resulterer i en form for organiseret kaos. Den danske trommeslager og komponist Terkel Nørgaard er blevet anerkendt for hans succesfulde kollaborationer med nogle af Danmarks mest anerkendte musikere og poeter.

SVANEBORG KARDYB // Tirsdag den 25.6
De to århusianske musikeres debutalbum “Knob” udkom d. 15. marts 2019 og er dansk dubjazz spillet på trommer og Würlitzer elklaver. Det er minimalistisk musik med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger. Duoen vandt i april JazzDanmarks landsdækkende konkurrence for unge jazzmusikere – Jazzkonkurrencen 2019 og deres debutalbum, Knob, har været ugens album på P8 JAZZ – DR.

Vi ses til sprøde toner og en hyggelig tirsdag aften på Reffen ❤️