Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Julefrokost
i Reffens
spisehal.

Global Christmas

Fejr alle julens goder

Her I Werkstatt 167 har vi sammensat et julet program fyldt med aktiviteter og hygge for både store og små. Vi pynter, juler og fejrer julens glæder og vores hyggelige spisehal vil emme af jul, med julemad fra forskellige verdenshjørner. Du bliver taget fra sydstatssimremad til filippinsk jul.

 

Hver fredag inviterer vi på julebar med masser af julegodter, snaps og øl ad libitum! Du kan booke dig ind på en af vores julepakker og fejre din weekend á la julefrokost med julemad & drikkevarer ad libitum i forsvarlige rammer. Læs om pakkerne her

150 DKK til brug i de 5 madboder i Reffens Spisehal

2 timers fri bar (inkluderer øl, vin & vand)

Underholdning + julehygge + dj

 

Gå på rov i street food fra vores madboder i Reffens Spisehal. Alle køkkener byder på deres sædvanlige street food-menu samt en julet, som afspejler deres ophav. Sammensæt din egen menu med alle dine livretter fra de 6 forskellige stadeholdere.

395 DKK pr. person

2 timers fri bar (inkluderer øl, vin & vand)

Underholdning + julehygge + dj

245 DKK pr. person

Alle i selskabet skal købe samme pakke. Priserne er pr. person. Alle drikkevarer serveres ved bordet af jeres tjener. Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov. Skriv til os om særlige diætbehov og allergier på salg@reffen.dk

LEDIGE DATOER

Nedenfor kan du se ledige datoer for julefrokoster i Werkstatt 167. Vi sørger for fantastisk underholdning, så I skal blot læne jer tilbage og nyde aftenen og samværet.

Fredag d. 20. november
Fredag d. 27. november
Fredag d. 4. december
Fredag d. 11. december
Fredag d. 18. december

Book dit bord i Werkstatt

til hyggelig samvær i den uformelle, rummelige og gæstfrie spisehal.