Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

STREET ART FESTIVAL PÅ REFFEN
  -  STREET ART FESTIVAL PÅ REFFEN
16:00
Gratis

STREET ART FESTIVAL PÅ REFFEN & OUTSIDE WERKSTATT
19.-20. MAJ 2023

Denne weekend hylder vi gadekunsten og alle dens former og formater på Reffen.
Oplev værkerne blive skabt – akkompagneret af musik, kolde drinks og spil – hver dag.
Kunsterne vil løbende blive offentliggjort og præsenteret – so stay tuned.
Vi glæder os til at se dig og opleve de 6 værker blive skabt over hele Reffen.

 

PROGRAM

FREDAG, 19. MAJ

16:00 // GENÅBNING AF OUTSIDE WERKSTATT:
Vi åbner Street Art Festivalen med en reception for vores kulørte hjertebarn og solskins-baggård, Outside Werkstatt.
Oplev vores gamle space i nye formater og nyd kolde drinks fra Fritz Kola & Nørrebrew i en fræk blanding med kunst og musik. Spin the wheel of fortune og vind kolde forfriskninger, slæng dig I solen og oplev vores nye rum – som hele sommeren vil byde på musik, happenings, kunst & kultur.
DJ: Anthon Stacks
16:00 // Batukizer Collector Sessions
Nyd brasilianske toner fra den franske Adrien Pastor og Batukizer i Sandkassen.
22:00 // KLUB WERKSTATT:
Rund fredagen af med tanzen & spielen i Werkstatt med Harrison Heat og Frej Levin behind the decks.
Fri entré til 22:30.

LØRDAG 20. MAJ // 14:00

14:00 //
Moqst, Adrien Pastor og DJ Cars10 vender plader udenfor Werkstatt.
16:00 //
Slik sol og dans til balearic beat i Sandkassen, leveret af DJsene Anders Midtgaard og Mike Salta.

STREET ART KUNSTNERE

BAMS ONE
BAMS one, en sprayer fra Berlin, begyndte at skabe kunst med spraydåser som 16-årig. Påvirket af Berlin-Kreuzberg dekorerer hun forskellige overflader med unikke figurer, stilarter og tags. Hendes repertoire inkluderer bombninger, bobler og vilde stilarter og hun integrerer ofte blomster eller typografiske elementer i sine værker. Udover typografi er hun også illustrator og arbejder som freelance grafiker og interface designer.

 

MARK SNOR
Mark Snor har arbejdet som fuldtids tatovør siden 2012 og specialiserer sig i en unik blanding af sort arbejde, dotwork, prikning og drømmende designs. For nylig har han også udforsket grafisk design og nyder at udforske forskellige kunstformer, herunder vægudsmykning og andre typer af dekoration. Hans primære ekspertise ligger inden for illustration, helst med blæk på papir.

 

BATES

Bates er hurtigt blevet en af de mest anerkendte street art kunstnere, kendt for sin stilistiske elegance. Han er blevet inviteret til at male i over 30 lande på alle fem kontinenter. Bates’ værker er blevet vist i flere bøger, såsom “Graffiti Burners”, “History of American Graffiti”, “World Piece Book” og “Dansk Wildstyle Graffiti”. Han henter inspiration fra kunsten på væggene i sin hjemby, hvilket resulterer i friske og fængslende kreationer.

 

JABS ONE

JABS ONE er en kunstner baseret i København med stor interesse for bevægelsesdesign, grafisk design og installationsdesign. Hans seneste projekter inkluderer et gadekunstværk på Smukfest og et samarbejdsværk på Bunker Kunstfestival i Årøsund. Hans stil er baseret på skæve mennesker.

 

ANNE BUNDGAARD

Anne er en kunstner, der er drevet af en passion for mennesker og beriger sit arbejde med positivitet og visuel fortælling. Med en baggrund i grafisk design fra Det Kongelige Danske Kunstakademi skaber hun store vægmalerier, vægkunst og lærredskunst. Hendes stil er primært illustrativ og omfatter både kunst og design.

 

NICO A HAGEMANN

Nico Akselbo Hagémanns kunstneriske rødder ligger i graffiti, men hans arbejde udforsker også andre discipliner som skitser, art nouveau, klassisk billedkunst, anatomisk tegning og surrealisme. Inspireret af sin tumultariske og ukonventionelle opvækst finder Nico skønhed på de mest uventede steder og søger lys i kaos. Han kombinerer dygtigt traditionelt håndværk med utraditionelle metoder og materialer.

 

PRWND

PRWND finder det udfordrende at begrænse sig selv kunstnerisk og bevæger sig konstant mellem forskellige stilarter. Hans arbejde inkorporerer levende farver og figurative elementer inden