Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

SOMMERLYD – WIINSTON (live)
  -  SOMMERLYD – WIINSTON (live)
Wiinston
Kajen
20:00
Gratis
SOMMERLYD PÅ REFFEN

Solen har varmet København godt op, byen er grøn og frodig og Reffen står smuk og klar til, at hylde den danske musiscene. Derfor har vi inviteret den danske R&B-duo, WIINSTON, på besøg til en lækker, siddende, koncert – under blå himmel. De to barndomsvenner fra Wiinston, sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas, leverer et cinematisk popunivers der er båret af stemningsfuld r’n’b og hiphop. Det bliver lækkert og stemningsfyldt – så glæd dig!

#OBS
Koncerten og musikken må kun nydes siddende – derfor er det en god idé, at komme tidligt og score en plads på første parket til scenen. Husk den gode afstand og stil, så kan vi alle nyde musikken i ro og mag, med numsen solidt parkeret i sædet.
Med Sommerlyd vil vi henover sæsonen præsentere en række kunstnere og DJs – i et hyggeligt og trygt setup. Med et frisk lydtæppe kan du nyde solskinnet, de kolde fadøl og den fantastiske atmosfære som livemusikken bringer med sig. Glæd dig til en tilbagelænet stemning, lækker musik – hele dagen, og en skøn sommerdag i sandet.
WIINSTON
I løbet af 2017 fandt de to barndomsvenner, Daniel og Alfred sammen, og har skabt et popunivers der er omgivet af en altid æstetisk og gennemtænkt visuel ramme.
Deres første sange blev til i Alfreds etværelses lejlighed – et simpelt udgangspunkt, der har givet genlyd i duoens frie tilgang til den kreative proces, hvor instinktet er alfa og omega. WIINSTONS internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist – et stemningsfuldt udtryk som har fået udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt om WIINSTON.