Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

ØLSMAGNING MED ANDERS KISSMEYER OG MICHAEL RAHBEK
  -  ØLSMAGNING MED ANDERS KISSMEYER OG MICHAEL RAHBEK
Beer Garden
19:00
195

ØLSMAGNING MED ANDERS KISSMEYER OG MICHAEL RAHBEK

ØL & RØVERHISTORIER FOR KUN 195 DKK
I samarbejde med Copenhagen Beer Week & Royal Unibrew er vi stolte af at kunne invitere til en ganske unik ølsmagning med de to legendariske brygmestre, Anders Kissmeyer og Michael Rahbek (Nørrebro Bryghus).
Uanset om du er mikrobryg-entusiast, bodega-tilhænger eller blot er interesseret i øllets univers – så kan vi garantere en fantastisk eftermiddag og aften i selskab med de to store ølbryggere.
Du kan forvente velskænkede glas, gode grin og farverige anekdoter, når de to venner tager jer på tur gennem øllets berusende univers.
De to venner og brygmestre har kyndigt sammensat et stort og dejligt udvalg af forskellige øl til smagningen, der foregår i Reffens hyggelige Beer Garden.
Vi glæder os til at byde den legendariske øl-duo velkommen på Reffen. Det bliver skørt, sjovt og smagfuldt.

ANDERS KISSMEYER

Den prisvindende og farverige Anders Kissmeyer er i den absolutte verdenselite inden for ølbrygning og har et hav af fine titler og kåringer med sig i bagagen. Han er en af de mest betydningsfulde bryggere i dansk ølhistorie og har en viden om øl, som er absolut unik. Derfor skal du glæde dig til ikke blot at smage fantastiske øl med spændende ingredienser og ophav – men i ligeså høj grad til også at høre sjove og hemmelige historier fra bryggeri-verdenen.

MICHAEL RAHBEK

Bryggerichef & Brygmester hos Nørrebro Bryghus, Michael Rahbek, brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig amerikanske ølkultur.
Nørrebro Bryghus har været med til at udvide danskernes smag for kvalitetsøl, siden de lancerede deres første bryg i 2003. De har cementeret sig som et fyrtårn i den danske bryggeri-verden, og med Michael bag øl-gryderne har smagene vokset og udviklet sig konstant.

INFO

Dato // Mandag, 8. maj
Tid // 19:00
Sted // Reffen (Beer Garden)
Pris // 195 DKK
Arrangementet kræver billet.