Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Monday Blues
  -  Monday Blues
Werkstatt 167
19:00
Gratis

MONDAY BLUES

Street food & Blues hver mandag i Werkstatt
I Werkstatt, Reffens nye spisehal, har vi skiftet Blue Monday ud med blues, varme og den hyggeligste måde at starte din uge på.
Hop på tur i bluesens univers med Dale Smith & Vennerne og glem for en stund alt om arbejde, madpakker og hverdagens stress og jag. Lad vores street food-køkkener forkæle dig med lækker, varm mad og nyd en kold øl i selskab med Dale’s fantastiske røst og lyden af livemusik.
DALE SMITH & VENNERNE
Den amerikanskfødte sanger og bluesmand, Dale Smith er en levende legende på den danske bluesscene. Hans røverhistorier og sjæl emmer af en opvækst i Pittsburg hele vejen til det spirende ungdomsoprør, Thy-lejren og optrædener med Dan Turéll i 70’erne. Hans sprudlende og soulet repertoire garanterer en live-oplevelse af bedste kaliber. Dale Smith & Vennerne har i mere end 20 år leveret fantastisk musik på livescener i Danmark og udlandet. Det rutinerede band spreder altid good vibes med deres groovy opkog af blues og funk.
Book dit bord allerede i dag, til den bedste start på ugen i vores nye, rå og karismatiske spisehal, Werkstatt. Husk at notere, at du booker bordet til Monday Blues i kommentarfeltet: https://bit.ly/2G30Hr1
TID: 19:00-21:00
STED: Werkstatt
Datoer: Hver mandag i oktober