Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

LOVE HANGOVER – LIVE
  -  LOVE HANGOVER – LIVE
Werkstatt 167
14:00
Gratis

LOVE HANGOVER @ WERKSTATT

MELLOW DISCO // DRINKS // VINYLER
It’s all about DISCO & it’s all about LOVE!
Forkæl din weekend i selskab med ikonerne fra Love Hangover, der denne lørdag vil transformere Reffens nye spisehal, Werkstatt, til en miniature udgave af svaret på discoens storhedstid, nemlig det legendariske Paradise Garage. Glæd dig til sit down & boogie når rummet bliver indhyllet i disco-toner fra top til tå.
Det bliver frækt, en lille smule erotisk – men endnu mere melodisk når musik kollektivet Love Hangover spreder disco-kærlighed og vender gamle discoplader. Love Hangover består af de garvede og disco-kyndige DJ’s; Sten Kong, Anders Midtgaard, Karsten Loud og Peter Stenbæk. Glæd dig til kærligheds grooves fra fire af de bedste grand old men.
Dagen er blevet den nye nat – og indtil vi atter kan kindkysse på dansegulvet under diskokuglens skær, så må vi flirte på afstand og nyde musikken helt ind til hjertet – mens vi selvfølgelig sidder ned.
FRUNCH
friends + lunch + drinks = FRUNCH
Nyd Love Hangover i selskab med cocktails fra Lillet (AD LIBITUM!) og en lækker street-food frokost, når vi på lørdag åbner dørene op for vores første Frunch! Få en plads på første række til Love Hangover og book bord lige her: https://bit.ly/3nGRupM