Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Langbordsmiddag
  -  Langbordsmiddag
Werkstatt 167
19:00
195

Langbordsmiddag med Big Easy – New Orleans-style

 

Kom og oplev en særlig aften på Reffen fyldt med krydret velsmag, southern hospitality, dejlig fællesskabsfølelse og ægte New Orleans-stemning i afslappede rammer.

Indehaver af BIG EASY Copenhagen på Reffen, Anders Malbek, inviterer nemlig til langbordsmiddag på Reffen den 11. august kl. 19:00. Han vil fodre din sjæl med soulfood, og tage dine smagsløg på en rejse til The Deep South – dernede, hvor alligatorerne svømmer rundt i sumpområderne, og hvor smage fra alle verdens køkkener er sammensat i en stor kulinarisk smeltedigel.

Anders har kreeret en menu bestående af gedigne sydstatsretter lavet på sæsonens allerbedste råvarer. Alt er hjemmelavet og tilberedes på stedet i grill og gryder fra den amerikanske food truck – en legendarisk Winnebago Chieftain 1973 fra Iowa, som i sine unge år har kørt Texas tynd som turbus for den legendariske countrysanger Willie Nelson. Menuen serveres family-style, og vi dækker langborde op i Reffens nye eventhal – Werkstatt 167.

AFTENENS MENU
Forret
Viet-Cajun marineret reje & surdejsbrød

Hovedret
Grillet oksekød, urtesmør & salat med dressing af forårsløg og kærnemælk
Røde bønner, røget gris og ris
Kylling i sauce picante or cornbread
Maque choux og stegte grønne tomater
Gator bite hot sauce

DET PRAKTISKE
Tirsdag den 11. august 2020 kl. 19:00
Family-style menu for 195 DKK pr. person
Drikkevarer kan tilkøbes i baren

OM ANDERS MALBEK
Anders Malbek er kok og indehaver af Big Easy – containerkøkkenet på Reffen, hvor han laver mad inspireret fra de amerikanske byer Louisiana og New Orleans. Han har 12 års erfaring og har forelsket sig i sydstatskøkkenet på sine mange rejser i både New Orleans & Louisiana. Big Easy er derfor en hyldest til cajun-køkkenet, hvor sanserne forkæles af dufte og smage fra New Orleans Soul Kitchen. Hos Big Easy elsker de den uhøjtidlige stemning, der er forbundet med comfort- og soulfood fra The Deep South.