Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Horror Drive Thru – ‘The Great Reset’
  -  Horror Drive Thru – ‘The Great Reset’
horror-drive-thru
Midt i konspirationsteoriernes storhedstid, har vi til dette års Halloween, valgt at gå planken ud og præsentere jer for ’The Great Reset’ –  Horror Drive Thru Edition.

 

Fra d. 8. oktober til 7. november, forvandles Reffen -Copenhagen Street Food til et brutalt helvede, hvor de der ikke længere har noget at miste, er tvunget ud i psykotisk vanvid og nu terroriserer, torturerer og henretter enhver, der sympatiserer med den alt kontrollerende siddende magt!

 

De ellers så hyggelige små gader, er blevet invaderet af den voksende kult, der nu residerer i boderne. Her griber de enhver chance, til at rense ud i de, efter deres overbevisning, vantro. Kreativiteten for disse monstres brutalitet har nået et hidtil uset niveau, der vil få selv Michael Meyer til at skælve!

Alt dette danner rammen for denne drive thru oplevelse. Turen rundt på banen foregår i jeres egne biler, eller i en af vores. I kommer igennem skrækindjagende scenarier så som; henrettelser, jump scares, desperate torturofre, special effects og meget mere af alt dét som de allerværste mareridt er lavet af. Soundtracket til denne oplevelse modtager I igennem jeres egne bilradioer via vores FM-signal.

 

Alle turene foregår i et sikkert og kontrolleret miljø.

Selvom I skal forvente at blive skræmt fra vid og sans, kan I altid komme af banen – hvis det skulle blive for meget.

Holdet bag består af en række mennesker, med stor erfaring indenfor produktion, sikkerhed og dekoration.

I er derfor i trygge rammer – hele vejen!

 

For at sikre så mange som muligt kan deltage i årets Drive Thru, har vi opdelt oplevelsen i 4 kategorier. Det er op til jer, om I ønsker vores LIGHT-version, hvor jeres børn også kan deltage, eller om vi skal derud hvor selv de mest tykhudede horror-fans også må overgive sig til gyset.

Lige meget hvilken kategori I vælger, kan vi garantere I går herfra med en på opleveren og skælvende ben.

KØB BILLET FRA 59 DKK PR. PERSON