Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Halloween Dragshow & Horror Quiz 
  -  Halloween Dragshow & Horror Quiz 
17:00
Gratis

The Contouring – Halloween Dragshow & Horror Quiz

 

Vi inviterer dig til en aften med rædsel, frygt og gys…

Det er Halloween, og nogle af byens absolut mest fierce dragqueen-hekse er klar til at underholde (og skabe gru og uhygge) i Werkstatt 167, Reffens Spisehal.  Lad rædslerne rulle, glimmeret glitre og horrorshowet begynde!

Kom som du er – eller kom som dit værste mareridt. Werkstatt 167 indhylles  i nattens uhygge & dæmoner, vogt dig for manden med leen og queens, kings & kinks med spidse og blodige stiletter. Det bliver en siddende fest af mørkets sorteste kaliber.

 

Du vil IKKE gå glip af The Contouring:

17:00 // DJ’en varmer ballet op med alle de bedste disco beats

18:00 // Horror Quiz – hostet af den skønne Jezebelle May Daniels & Ion. Quizzen vil teste din viden om nogle af de bedste horrorfilm og serier.

20:00 // Halloween Dragshow – hostet af den fantastiske Annie Rection med performances af Karli Kuff, Ion og Jezebelle May Daniels. These witches are ready to slay!

 

Annie Rection 

Kendt som en comedy-queen & fierce værtinde! Hun er aldrig for genert til at lange ud med jokes med hende stand-up kundskaber eller snakke og involvere publikum i hendes strabadser. Hun har arrangeret Rupaul’s Drag Race vieweing parties, hendes egne drag shows og været på TV (måske du har set hende i Far Med Fjerboa på DR1). Annie Rection kickstarter enhver fest med glitter, glamour og masser af grin.

Karli Kuff 

Hun er glamorøs, smilende og evigt grinende – en levende udgave af en Barbie. Hun har muligvis Københavns frækkeste og vildeste dansemoves – og kan få ild i ethvert dansegulv og fest. Hvis du har set hende i “Den Vildeste Danser” på TV2 eller på scenen – så ved du, at det bliver vildt show til The Contouring.

ION 

Den vilde, dansende og ikoniske b*itch of a witch – giver face & legs for days, når hun indtager scenen med sin – altid – fantastiske performance. Hun er en erfaren queen, som sætter kog i festen – uanset om hun står bag mikrofonen eller optræder på scenen. Gennem hendes performance fortæller hun altid en historie, og hendes show er fyldt med overraskelser – uanset om det er disco, house, en ballade eller Mozart, she’ll bring it!

Jezebelle May Daniel

Denne fantastiske, blonde queen er evigt yndefuld, elegant og bærer altid skræddersyede kostumer. Jezebelle May Daniel er inspireret af de glamourøse 1940’ere og 1970’ernes showbiz-æra. Med hendes diva gestikulering og æstetik, betager hun publikum med vanvittige lip sync assassinations. Det er altid en stor fornøjelse, når hun agerer fest-værtinde, bingo eller optræder!

 

Vi har en begrænset mængde pladser til showet, takket være miss ‘rona. Derfor anbefaler vi, at du booker et bord, så du er garanteret din plads hele aftenen. Bordreservationen koster 200 DKK og inkluderer et Reffen oplevelseskort på 200 DKK, som du frit kan bruge på mad og drikke – med bordservering fra baren. Det er påbudt at bære mundbind, når du går og står – så sørg for at booke plads eller komme i god tid, så vi kan se på dit smukke ansigt!