Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Halloween drag show & horror night club
  -  Halloween drag show & horror night club
KLUB Werkstatt
19:00
99

Halloween Drag Show and Horror Nightclub!

Er du klar til det årlige Halloween-show præsenteret af CPH Drag Booking, Klub Werkstatt og Reffen?


Formatet forbliver uændret, men gør dig klar – for vi tager det til det næste niveau! Aftenen vil være fyldt med kostumer, dans, god musik, fortryllende drag-optrædener og cirkusnumre, alt sammen akkompagneret af et udvalg af både alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer!


Vores aften starter med et vildt show fyldt med de mest fantastiske drag-optrædener. Efter drag-festen begynder horror-natklubben, og vi har booket optrædende, der kan udføre ting, der er ud over denne verden, og de vil underholde dig hele natten! Det lyder måske utroligt, men vi giver dig ikke ét, men TO utrolige shows!


Vi afholder også en lille kostume konkurrence! Så find dit mest skræmmende eller mest pink Halloween-kostume frem. Konkurrencen handler ikke om, hvem der klæder sig bedst, men hvem der bærer det bedst! Og lad os ikke glemme… Vi har fantastiske præmier til de bedst klædte!


Det er et betalt event, men billetterne ER BILLIGE!!! Og husk, de blev udsolgt sidste gang! Billetter koster 99 DKK. Du finder dem her: https://billetto.dk/…/halloween-drag-show-horror…

Værtinden bliver den fantastiske og talentfulde Britney Corvette! 


De frygtløse optrædende inkluderer:

  • Denise Delight
  • Claire Couture
  • AVA
  • Philipina

Den fantastiske Ylva og en anden hemmelig kunstner vil også vise deres fantastiske talenter hele natten!


Selvfølgelig spiller DEN bedste DJ i hele landet, DJ Mars!