Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Gustaf Ljunggren & Emil de Waal
  -  Gustaf Ljunggren & Emil de Waal
Werkstatt 167
17:00
Gratis

TIRSDAGS JAZZ 3.0 – Gustaf Ljunggren & Emil de Waal 

Endnu engang vil vi lægge scene til sprudlende jazz-talenter fra den danske scene. Vi er stolte af at kunne præsentere et tirsdagsprogram, der giver plads til nye og spændende artister og er med til at slukke Københavnernes tørst efter musikoplevelser.

Vi har allieret os med radiovært og jazz connaisseur, Jonas Visti, der vil kuratere et line-up af jazzartister. Hans smag og viden vil tage dig med på tur fra de unge traditionalister, den beatorienterede jazz til den mere eksperimenterede scene. Med enkelte duoer og trioer vil han repræsentere den danske jazzscene så bredt som muligt og præsentere et udklip af den fantastiske jazz, der gemmer sig i København.

22. SEPTEMBER // KL. 17:00
Gustaf Ljunggren & Emil de Waal

Gustaf og Emil udgør pt. en af landets mest interessante duoer. En jazzduo er nok en forsimpling af deres univers, da deres musikalske spændevidde rækker så uendeligt meget mere end blot én genre og ét udtryk. Deres sprog er ofte meget simpelt, men til gengæld enormt virkningsfuldt på det meste af sanseapparatet, når de både blander elektroniske og akustiske repetitive elementer sammen fra deres kæmpe store musikalske værktøjskasser. Her skal du altså ud på den helt store tur ind og ud af kroppen igen og igen og igen og igen og igen…