Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

FRUNCH
  -  FRUNCH
Werkstatt 167
14:00
295

FRUNCH – Lillet cocktails ad libitum, disco & lunch

 

FRUNCH
Mellow disco, frokost og cocktails
Om lørdagen fejrer vi disko, gastronomi & en evig strøm af cocktails, når vi inviterer til Frunch! Spis dig mæt i lækker street food, sluk tørsten i iskolde cocktails fra Lillet, vrik skuldrene med til mellow disco & DJ’s til det frækkeste dags-kalas!
Frunch kombinerer food trucks, musik og cocktails fra Lillet og byder på en festlig frokost i vores rå spisehal, Werkstatt. Svøm i ubegrænsede mængder Lillet-cocktails i to timer og nyd en skæppeskøn street food-frokost sammensat af præcis det mad, du elsker allermest.
LOVE HANGOVER
Lørdag den 17. får vi besøg af dj-kollektivet Love Hangover, der vil redde jer allesammen fra dagligdagen med gamle discoplader og en hel masse disco-kærlighed. Love Hangover består af de garvede, evigt glade og disco-kyndige DJ’s; Sten Kong, Anders Midtgaard, Karsten Loud og Peter Stenbæk. Glæd dig til kærligheds grooves fra fire af de bedste grand old men.
TID: 14:00-17:00
PRIS: 295,-
HVOR: Werkstatt, Reffens nye spisehal
VALUE: 100 DKK til street food efter eget valg fra madboderne i Werkstatt, Reffens spisehal og Lillet cocktails ad libitum (3 varianter) i 2 timer
BOOKING
Køb billet og book bord lige her: https://bit.ly/3nGRupM