Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Fru Amagers Klisterklub
  -  Fru Amagers Klisterklub
Werkstatt 167
12:00
20

FRU AMAGERS KLISTERKLUB

Kreativ efterårsferie i Werkstatt, for børn og barnlige sjæle
Kom med til den sjoveste, skøreste og absolut mest kreative klippe-klister klub, når efteråret rammer Reffens nye spisehal, Werkstatt. Lad børnene fordybe sig i sjov, skør og kreativ leg med den vildeste af dem alle – Fru Amager!
Der vil selvfølgelig være kyndig vejledning og hjælp at hente hos den kære Fru Amager, men helt små børn anbefales at følges med en voksen.
Børnene får mulighed for at kaste sig over gakkede selvportrætter i et virvar af farver, glimmer og funky materialer, spille spil og teenageren i hjemmet kan fornye sit (eller dit) aflagte denim med seje teknikker og bleach.
Børnene får mulighed for at gakke ud med alt fra børne-bingo til lanterneudsmykning i selskab med den evigt kreative Fru Amager akkompagneret med alt fra jazz, MGP til techno. Der vil være underholdning i særklasse, alt imens børn og unge udfolder sig kreativt!
Af sikkerhedsmæssige årsager kræver det en billet og booking at blive en del af Fru Amagers Klisterklub. Der er selvfølgelig en forsvarlig og begrænset mængde pladser – og du kan se ledige tidspunkter og købe en billet for en flad 20’er pr. barn lige her: