Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

EFTERÅRSFERIEN PÅ REFFEN
  -  EFTERÅRSFERIEN PÅ REFFEN
Werkstatt_pumpkin carving_2020_DS-5
Werkstatt 167
Gratis
ÅBNINGSTIDER EFTERÅRSFERIE
18. Oktober – 24. oktober
Mandag – Tors 12:00-18:00
Fredag – Lør: 12:00-02:00
Søn: 12:00-19:00

 

EFTERÅRSFERIE PÅ REFFEN 
Kig forbi Reffen og Werkstatt til en (u)hyggelig efterårsferie for børn i alle aldre!
Vi har skruet op for både hyggen og uhyggen med interaktivt teater for børn, græskarudskæring og lækker græskarsuppe!

 

I maskinhallen skruer vi op for varmen, intimiteten og hyggen med gratis brætspil, street food og både koldt og varmt at drikke. Vi skaber rammerne for en dejlig dag med timevis af underholdning og hygge – for alle aldre! Så kig forbi til en lækker frokost, intime stunder og sjov, spas & uhygge.

Hele efterårsferien igennem vil der være en cremet og lækker græskarsuppe med et twist hos Big Easy til blot 60 DKK.

 

GRÆSKARSUDKÆRING 
Traditionen tro slipper vi flere hundrede græskar løs i Werkstatt! Dekorér og skær det mest uhyggelige græskar – ganske gratis. Du vælger selv om du vil tage dit græskar med hjem eller om du vil lade det pynte i Werkstatt. Både børn og voksne må være med, dog er det god stil kun at udfolde sig med ét græskar, så er der nok til alle! Du hapser bare et græskar og henter et tool-kit i baren, vupti – så er du i gang. Gratis græsudkarskæring hver dag fra kl. 12.00-15.00

 

Græskar-konkurrence
Lader du dit flotte græskar pryde Werkstatt kan du deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 DKK til mad og drikke i Werkstatt! Vinderen bliver kåret efter efterårsferien, så gør dig umage så du kan nyde en middag for hele familien i vores lune og hyggelige maskinhal.
efterlad en seddel med dine kontaktinformationer under dit græskar – det flotteste græskar bliver kåret og vinderen kontaktes direkte.

 

BØRNESJOW – HALLOWEEN BØRNEFORESTILLING
Fra lørdag den 16. oktober til søndag den 24. oktober. I efterårsferien kan de yngste i familien opleve og danse sig igennem børneforestillingen “Bangebuks”! Mød vampyren Patrick, den smukke heks Nadia og deres gode ven, den generte og sky Zombie der stiller skarpt på mange af de ting vi går og er bange for i hverdagen, alt fra og til edderkopper, hajer og mørke.
Alle børn får et græskar med godter i – så har de massere af energi til at synge med og danse sig igennem den interaktive og inddragende forestillingen! Forestillingen bliver båret af en masse gode sange, både kendte og originale!
Billetten koster 120 kr. eks. gebyr og inkluderer et græskar med godter til alle børn.

 

Læs mere og køb billet på www.boernesjow.dk

 

Spilletid 75 min. Forestillingen henvender sig til 4-11 årige