Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

EFTERÅRSFERIE
  -  EFTERÅRSFERIE
Werkstatt 167
12:00
Gratis

EFTERÅRSFERIE PÅ REFFEN

Efterårsferien nærmer sig, og vi har sammensat et alletiders program fyldt med fede aktiviteter både store og små. Programmet vokser løbende.
Kreativ efterårsferie for børn og barnlige sjæle med Fru Amagers Klisterklub // Onsdag – lørdag
Kom med til den sjoveste, skøreste og absolut mest kreative klippe-klister klub med et udvalg af forskellige sjove og kreative workshops. Af sikkerhedsmæssige årsager kræver det en billet og booking at blive en del af Fru Amagers Klisterklub. Køb din billet her: https://bit.ly/33IEUyr
HELE UGE 42
🎃 Græskarudskæring // Hver dag fra 12-14 🎃
Uhyggen folder sig for alvor ud, når vi slipper 250 græskar løs i Werkstatt, Reffens nye spisehal. Nu er det op til jer at finde et græskar og lave den mest uhyggelige græskarmand.
🔥 Snobrød for 20 DKK // Hver dag
Vi tænder op i bålfadene hver dag, hvor du kan hygge dig omkring det knitrende bål med en god gammeldags omgang snobrødsbagning. Davide’s Pizza Slices sørger for snobrødsdej for en flad 20’er med enten ketchup eller marmelade. OBS. Af hygiejnemæssige årsager opfordrer vi jer til at medbringe jeres egen pind.
MANDAG
Monday Blues med Dale Smith & Vennerne kl. 19.00 // Vi skifter Blue Monday ud med blues, varme og den hyggeligste måde at starte din uge på. Det rutinerede band spreder altid good vibes med deres groovy opkog af blues og funk.
TIRSDAG
Brætspil & hygge i Werkstatt fra kl. 12 – 22 // Kom med til brætspilshygge i Werkstatt – et frirum fra hverdagens stress og jag, og en eftermiddag der uden tvivl sender enhver tilbage til barndommens hyggestunder. Sæt dig til rette i den hyggelige, varme spisehal med et af de mange brætspil. Glem din telefon derhjemme og husk dit gode humør til en analog & super hyggelig tirsdag eftermiddag fyldt med god stemning, nærvær & gode tilbud i baren.
ONSDAG
Werkstatt Jazz kl. 17.00 // Jonas Visti inviterer til jazz i den hyggelige spisehal. Vi løfter sløret for kunstneren snart.
Fru Amagers Klisterklub // Gør dig klar til halloween med din helt egen, uhyggelige, sjove, seje maske
12:00-14:30 – Maske-workshop
14:30-17:00 – Maske-workshop
TORSDAG
Fru Amagers Klisterklub // Lær at male dig selv og udfolde din vildt kreative side med funky portrætmaling
12:00-14:30 – Portrætmaling
14:30-17:00 – Portrætmaling
FREDAG
kl. 12:00-14:30 – Tie-dye your denim med Fru Amagers Klisterklub // Forvandl dine egne, eller forældres gamle og kedelige denim-rester til super cool og trendy pieces
kl. 14:30-17:00 – Børnebingo med Fru Amagers Klisterklub // Deltag i en sjov, kreativ og mega hyggelig børnebingo med Team Werkstatt & Fru Amager
LØRDAG
Fru Amagers Klisterklub // Få mulighed for at dekorere din helt egen og unikke lanterne
12:00-14:30 – Lanterneudsmykning
14:30-17:00 – Lanterneudsmykning
SØNDAG
Markedsdage på Reffen kl. 12 – 16 // Kom til marked på Reffen, hvor du kan slå dig løs i smukke brugsgenstande, lokale unika varer, smuk kunst & nips.
Røverhistorier på Reffen kl. 11 // Kom med denne søndag, når foredragsholder og tidligere skibsbygger på B&W, Kim Bargsteen fortæller og deler ud af sine historiske røverhistorier fra Ræveøen! Her kan du høre B&W-fortællingen fra 1870 frem til 1996, hvor B&W lukkede – og høre og se hvordan halvøen har forandret sig fra huse Danmarks største arbejdsplads til en urban legeplads for kreative virksomheder.
ÅBNINGSTIDER
Werkstatt 167 – Reffens Spisehal
Mandag – Fredag: 12 – 21
Søndag: 12 – 18
Reffens udendørs street food-marked
MADBODER
Fredag – lørdag: 12 – 20
Søndag: 12 – 18
BARER
Fredag – lørdag: 11 – 22
Søndag: 11 – 19