Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

Debre Damo Dining Orchestra
  -  Debre Damo Dining Orchestra
Werkstatt 167
17:00
Gratis

TIRSDAGS JAZZ 3.0 – Debre Damo Dining Orchestra 

Endnu engang vil vi lægge scene til sprudlende jazz-talenter fra den danske scene. Vi er stolte af at kunne præsentere et tirsdagsprogram, der giver plads til nye og spændende artister og er med til at slukke Københavnernes tørst efter musikoplevelser.

Vi har allieret os med radiovært og jazz connaisseur, Jonas Visti, der vil kuratere et line-up af jazzartister. Hans smag og viden vil tage dig med på tur fra de unge traditionalister, den beatorienterede jazz til den mere eksperimenterede scene. Med enkelte duoer og trioer vil han repræsentere den danske jazzscene så bredt som muligt og præsentere et udklip af den fantastiske jazz, der gemmer sig i København.

29. SEPTEMBER // KL. 17:00
Debre Damo Dining Orchestra

Hvad får man hvis man parrer et doom metalband med ethiojazzen? Svaret er: skide god musik!
I hvert fald når man taler om den som Debre Damo Dining Orchestra skaber. Det bliver eksotisk og tungt på samme tid, når vi skal høre et stadig spirende orkester indenfor den danske jazzscene, som fortjener langt større opmærksomhed og hæder, end det har været tilfælde indtil videre. Det bliver en hårdtslående finale og sløjfe på Tirsdagsjazz på Reffen 3.0!