Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

AZYMUTH – LIVE-KONCERT PÅ REFFEN
  -  AZYMUTH – LIVE-KONCERT PÅ REFFEN
Azymuth
The Shipyard
20:00
Gratis

Sommeren på Reffen bliver fyldt med fantastiske live-koncerter! Mens solen sænker sig over København kan du denne torsdag du opleve samba jazz legenderne Azymuth på scenen. Nyd en iskold fadøl, tonerne af livemusikken og en af byens smukkeste solnedgange.

Vi er enormt stolte og beærede over at kunne præsentere den brasilianske kult-trio, Azymuth, som kommer og optræder live på Reffen.
Den 11. august får vi helt ekstraordinært besøg af samba jazz legenderne som første stop på deres længeventede europæiske turné.
Et live-show med Azymuth er en rejse gennem et spektrum af deres enestående og farverige ekspressionistiske funk. Glæd dig til at nyde den kosmiske energi og de mesterlige musikalske kundskaber leveret af verdens største tre-mands orkester.
Udforsk deres musik og varm op til koncerten lige her: https://spoti.fi/3IEFArc

Om Azymuth

Azymuth blev dannet i 1968 i Rio de Janeiro og har banet vejen for en komplet ny lyd ved at fusionere jazz-funk med samba. De har skabt deres egen unikke genre ofte omtalt som ”samba doido”, altså crazy samba!
I deres over 5 årtier lange og imponerende karriere har de indspillet over 30 albums. Deres seneste udgivelse var en anmelderrost serie af tidligere ikke-udgivet demo-optagelser fra de tidlige 70’ere.
Koncerten er gratis, men vi anbefaler, at du kommer i god tid for at sikre dig en plads foran scenen