Amedeo
INSTAGRAM
[instagram-feed]
Følg med på ...

Search

SÆSONAFSLUTNING
PÅ REFFEN

Vi kysser sommeren på gensyn og inviterer alle til en sidste omgang vellydende festivitas for denne sæson. Forrygende bands og djs spiller op til tonsvis af tant og dans på Reffen og i Klub Werkstatt, dag og nat – hele weekenden. Og selvfølgelig står alle madboder og barer klar med udsøgt street food og jungle juice fra alle verdenshjørner. Det kommer absolut ikke til at gå stille for sig og bliver et brag af en afslutning på en endnu stor sæson på Refshaleøen .

WEEKEND

PROGRAMME

Tegnefilms Trioen (live) + Klub Werkstatt
// 22. September

Kom og nyd lykkeskabende Balearic der fremkalder blide bølgeskvulp og får sensommersolen til at stråle. Ta’ en svingom med din udkårne Minnie Mouse til Tegnefilms Trioens sprudlende og jazzede fortolkninger af musikalske tegnefilmshits. Forsæt danseriet i Klub Werkstatt, hvis resident besties spiller højoktane b2bs til langt ud på de sene timer.

Dale Smiths (Live) + Bølgen
// 23. september

Nik i takt til altid veloplagte Dale Smiths & Friends skarpt svingende blues, der går lige i hjertekulen, inden Bølgens legendariske djs tager over og skaber en fest i Werkstatt, der går direkte i dansetøjet. Bølgen i Werkstatt bliver en emotionel, pulserende og på alle måder ekstravagant aften og nat, hvor alle bliver knusforelskede i musikken, dansegulvet og hinanden. Altså en fuldstændig magisk grand final på en stor dansesæson i den gamle maskinhal. Vi bli’r mange, så kom tidligt … og dans til sent.